UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Dinamo Batumi Slovan Bratislava İddaa Tahmini 13.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turu rövanş maçında, Dinamo Batumi ile Slovan Bratislava kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 19.00’da start alacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Dinamo Batumi ve Slovan Bratislava arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Dinamo Batumi kazanır 2.55, beraberlik 3.10, Slovan Bratislava kazanır ise 2.80 olarak açıklanmış. 

Dinamo Batumi  Sürpriz Peşinde

Dinamo Batumi, ilk maçtan sürpriz bir beraberlik ile ayrıldı. Slovan Bratislava deplasmanına konuk olan Gürcistan ekibi, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılarak tur umutlarını korudu. İlk maçta Slovan Bratislava’ya karşı yaklaşık 50 dakika 1 kişi eksik oynadılar ama yine de mağlup olmadılar. Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turu rövanş maçında Slovan Bratislava’yı konuk edecek Dinamo Batumi, tur umutlarını iyice arttırdı. Maç öncesinde Dinamo Batumi’de Mamuka Kobakhidze kart cezalısı.

Slovan Bratislava’dan Golsüz Beraberlik

Slovan Bratislava, ilk maçta konuk ettiği Dinamo Batumi ile golsüz berabere kaldı. Rahat bir galibiyet almaları bekleniyordu ama beklenen olmadı. Gürcistan ekibinin 10 kişi kalmasını dahi fırsata çeviremediler ve üstünlük kuramadılar. Wladimir Weiss’ın ekibi, bu kez Dinamo Batumi karşısında kazanarak turu geçme hedefinde ama işlerinin yine kolay olmayacağı aşikar. Maç öncesinde Sloan Bratislava’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Dinamo Batumi – Slovan Bratislava Maç Bilgileri

Dinamo Batumi – Slovan Bratislava Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dinamo Batumi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Dinamo Batumi'nin ilk 11’i Belli mi?

Dinamo Batumi’nin muhtemel kadrosu: Lazare Kupatadze, Oleksandr Azatsky, Irakli Azarovi, Mamuka Kobakhidze, Benjamin Teidi, Jambul Jighauri, Vladimer Mamuchashvili, Sandro Altunashvili, Zuriko Davitashvili, Flamarion, Grigol Chabradze

Slovan Bratislava'nın ilk 11’i Belli mi?

Slovan Bratislava’nın muhtemel kadrosu: Adrian Chovan, Myenty Abena, Vasil Bozhikov, Lucas, Uche, David Holman, Alen Mustafic, Jaromir Zmrhal, Tigran Barseghyan, David Hrncar, Samuel Mraz

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İlk maçta Slovan Bratislava favori idi ama kazanamadılar. İki takımında ilk maça nazaran daha hücumcu bir kimlik ile sahada olmasını bekliyorum. Bol gollü ve zevkli bir maç bizleri bekleyebilir.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 2.01

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2 (Uzatmalar)

Maç Sonu Editör Yorumu: Slovan Bratislava, rövanş maçında hata yapmadı ve rakibini uzatmalarda 2-1 mağlup ederek turu geçti.