UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Shakhtyor Soligorsk Maribor İddaa Tahmini 13.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turu rövanş maçında, Shaktyor Soligorsk ile Maribor kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Shakhtyor Soligorsk ile Maribor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Shakhtyor Soligorsk galibiyetinin 2.90, beraberlik tercihinin 3.00, Maribor galibiyetinin ise 2.60 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Shakhtyor Soligorsk Evinde Galibiyet Peşinde

Shakhtyor Soligorsk, ilk maçtan istediğini almayı başardı. Maribor deplasmanında favori değillerdi ve kaybetmeleri beklenirken, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldılar. Maribor’a karşı iyi bir direnç gösterdiklerini belirtelim. Belarus Premier Ligi’nde mücadele eden Shakhtyor Soligorsk, bu sezon BATE Borisov’un biraz gerisinde kaldı ama hala şampiyonluk şansları devam ediyor. Belarus Premier Ligi’nde son 2 haftada maç oynamadıklarını da belirtelim. İlk maçta Maribor ile golsüz berabere kalanShakhtyor Soligorsk, tur umutlarını koruyor.

Maribor Beklentilerin Uzağında Kaldı

Maribor, ilk maçta favori taraftı ama beklenen performansı gösteremediler. İç sahada konuk ettikleri Shakhtyor Soligorsk ile golsüz berabere kalan Maribor’da moraller bozuk. Üstelik rahat kazanmaları beklenen maçta Shakhtyor Soligorsk’a karşı üstünlük kuramadılar. Simon Rozman’ın ekibi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura çıkma şansını da zora sokmuş oldu. Turu geçebilmeleri için bugün Maribor’un galibiyete ihtiyacı var. Maç öncesinde Maribor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Shakhtyor Soligorsk – Maribor Maç Bilgileri

Shakhtyor Soligorsk – Maribor Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin saat 21.15’de başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Shaktior Stroitel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Shakhtyor Soligorsk'unilk 11’i Belli mi?

Shakhtyor Soligorsk’ un muhtemel kadrosu: Maksim Plotnikov, Nikola Antic, Sergey Politevich, Milos Satara, Igor Ivanovic, Nikita Korzun, Roman Yuzeochukh, Gleb Shevchenko, Maksim Skavysh, Valon Ahmedi, Cherniak

Maribor'un ilk 11’i Belli mi?

Maribor’un muhtemel kadrosu: Menno Bergsen, Max Watson, Martin Milec, Nemanja Mitrovic, Rok Kronaveter, Marko Alvir, Jan Repas, Antoine Makoumbou, Gregor Sikosek, Djordje Ivanovic, Ognjen Mudrinski

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. En mantıklı seçim gollere yönelmek. İki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.81

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Maribor, rahat bir galibiyet aldı. Shakhtyor Soligorsk deplasmanında 2-0 kazandılar ve turu geçtiler.