İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 12.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu rövanş maçlarını kupon olarak hazırladık. 12 Temmuz Salı akşamı kazanmanız dileğiyle.

Kl Klaksvik – Bodo/Glimt: MS 2, 1.43 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; 12 Temmuz Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda heyecan devam ederken, rövanş mücadelesinde Kl Klaksvik ile Bodo/Glimt karşı karşıya gelecek. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 21:00. Kl Klaksvik cephesinde Şampiyonlar Ligi serüveni Norveç deplasmanında hezimetle başladı. Faroe Adaları temsilcisi Bodo/Glimt’e turun ilk maçında deplasmanda konuk olurken, isabetli şut dahi atamadığı mücadeleden 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Mikkjal Thomassen ve öğrencileri geçen sezonla birlikte Master Lig’de harika bir performans ortaya koymayı başarırken, Şampiyonlar Ligi seviyesi içinse bir türlü yeterli olamadı. Tura ortak olmak için iç sahada en az 3 farklı galibiyete ihtiyacı olan Kl Klaksvik, Bodo/Glimt karşısında bu hafta mucize arayacak. Hem savunma hem de hücum performansıyla sınıfta kalan ev sahibinin, rövanşta işi oldukça zor. Bodo/Glimt ilk maçta Kl Klaksvik engelini zorlanmadan geçti. Sahasında Faroe Adaları temsilcisini Victor Okoh Boniface’nin golleriyle mağlup etmeyi başaran konuk ekip, 3-0’lık net galibiyetle tur kapısını ardına kadar araladı. Geçen sezon Konferans Ligi’nde çeyrek final başarısı gösteren Kjetil Knutsen’in öğrencileri, yeni sezonda gözünü Şampiyonlar Ligi gruplarına dikti. Norveç Eliteserien Ligi’nde liderin 8 puan gerisine düşse de, ligde ve Şampiyonlar Ligi sahnesinde üst üste galibiyetlere imza atan Bodo/Glimt, son haftalarda vites yükseltti. Tur için büyük bir avantajla Kl Klaksvik deplasmanına konuk olacak olan ekip, güven vermeye devam ediyor. İlk maçtan aldığı 3-0’lık galibiyetle tur için büyük bir avantaj elde eden Bodo/Glimt, rakibi karşısında bariz bir şekilde üstünlüğünü bizlere ispatladı. Konuk ekip deplasmanda da galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Riga Skola – HJK Helsinki: MS 2, 2.70 (iddaa) – 3.10 (Bets10) ; 12 Temmuz Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi fikstüründe yer alan 1. Eleme Turu rövanş mücadelesinde, Rigas Skola ile HJK Helsinki karşı karşıya gelecek. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak maçın başlama saati 18:30. Letonya Virsliga’da zirve takibini sürdüren Rigas Skola, Finlandiya deplasmanından mağlubiyetle döndü. Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda geçtiğimiz haftayı 1-0’lık mağlubiyetle noktalayan ev sahibi, HJK Helsinki karşısına bu hafta kazanmak zorunda çıkacak. Maç boyunca hücum hattında etkisiz kalan Rigas Skola, savunmada daha etkili olsa da, kalesini gole kapatamadı. Ligde son 2 haftayı farklı galibiyetlerle geçiren Viktors Morozs’un öğrencileri, Virsliga’nın en etkili takımları arasında yer alsa da, devler sahnesi için ilk maçta yetersiz bir görüntü sergiledi. Gol ve galibiyete ihtiyacı olan Rigas Skola, galibiyet arayacağı HJK Helsinki karşısında güven vermekten çok uzakta kaldı. HJK Helsinki iç sahada kazandı, Şampiyonlar Ligi serüvenine galibiyetle başladı. Finlandiya Veikkausliiga’nın son şampiyonu 1. Eleme Turu’nda geçtiğimiz hafta Rigas Skola ile karşı karşıya gelirken, erken golle öne geçmeyi başaran konuk ekip, 11. Dakikada Manuel Martic’in attığı şık golle ilk maçı kazandı. Tur için büyük bir avantaj elde eden Toni Koskela’nın öğrencileri, ligde 4 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramasa da, devler sahnesinde etkili oldu. Letonya deplasmanında tur için beraberliğin yeterli olduğu HJK Helsinki, bu avantajını kazanmak zorunda olan rakibi karşısında iyi değerlendirecektir. HJK Helsinki tur için favori taraf. Koskela ve öğrencileri ligdeki kötü gidişatını Şampiyonlar Ligi’nde telafi etmeye devam etmek istiyor. HJK Helsinki ilk maçta elde ettiği avantajı deplasmanda iyi değerlendirecek ve galibiyete ihtiyacı olan Rigas Skola karşısında gol fırsatlarını değerlendirerek, karşılaşmadan galibiyetle ayrılacaktır.

Qarabağ – Lech Poznan: KGVAR, 1.81 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Azerbaycan temsilcisi Qarabağ evinde Polonya ekibi Lech Poznan ile karşılaşacak. UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu rövanş mücadelesi, 12 Temmuz Salı akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak. Azerbaycan temsilcisi Qarabağ cephesinde yeni sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda mağlubiyetle başladı. İlk resmi maçını Lech Poznan’a kaybeden Gurban Gurbanov ve öğrencilerinin, evinde kazanmaktan başka şansı kalmadı. Deplasmandan 1-0’lık mağlubiyetle dönen Qarabağ, ilk maçta mağlup olmasına rağmen, rakibiyle dişe diş bir mücadele ortaya koyarken, rövanş maçına moralli çıkacak. Daha net gol fırsatları yakalasa da, son vuruşlarda bir türlü başarılı olamayan Qarabağ’ın rövanşta skor üretmekten başka çaresi yok. İlk maçtan kolay lokma olmadığını ispatlayan ev sahibi, taraftarı önünde etkisini arttıracaktır. Lech Poznan cephesinde sezon Şampiyonlar Ligi galibiyetiyle başlarken, Süper Kupa mağlubiyetiyle devam etti. Polonya Ekstraklasa Ligi’nin son şampiyonu geçtiğimiz hafta evinde Qarabağ’ı 1-0 mağlup ederek, tur için büyük bir avantaj elde ederken, Süper Kupa şansını Rakow karşısında 2-0’lık mağlubiyetle kaçırdı. Qarabağ karşısında yakaladığı tek net fırsatı iyi değerlendiren konuk ekip, Rakow karşısında ise pozisyon üretmekte zorlandı. Sezona galibiyetle başlayan Lech Poznan, mağlubiyetle devam ederken, ilk maçın aksine Süper Kupa maçında sergilenen futbolun ardından tur için avantajlı olan Lech Poznan deplasmanda güven vermeyi başaramadı. Şampiyonlar Ligi serüvenine devam etmek isteyen Qarabağ ve Lech Poznan, ilk maçta yaşadığı gol sorununu rövanşta çözecek ve 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.98

Bets10 Bahis Oranı: 52.7