UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Ferencvaros Tobol İddaa Tahmini 13.07.2022

İddaa fikstüründe 13 Temmuz Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 21:00’de sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu rövanş mücadelesinde, Ferencvaros ile Tobol karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi bets10 sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Ferencvaros galibiyetine 1.35, beraberliğe 4.75, Tobol galibiyetine ise 8.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.20, KGYOK 1.62 oran kazandırıyor.

Ferencvaros Galibiyet Peşinde

Macaristan Ligi’nin son şampiyonu Ferencvaros, yeni sezonun ilk maçına UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda çıkarken, konuk olduğu Tobol deplasmanından golsüz beraberlikle döndü. Stanislav Cherchesov ve öğrencileri, maç eksiğine rağmen sezonun ortasına gelen rakibine gol ve galibiyet şansı tanımadı. Tur şansını taraftarı önüne bırakan Ferencvaros, hazırlık maçlarında Ludogorets ve Karlsruher ile karşı karşıya gelmiş ve rakiplerini farklı skorla mağlup etmişti. Tobol karşısında aynı hücum etkisini göstermeyi başaramayan ev sahibi, yeni transferlerinden sadece Adama Traoré’ye ilk 11’de forma şansı tanırken, golcü isim ilk maçında etkisiz kaldı. İç sahada galibiyete ihtiyacı olan Ferencvaros, geçtiğimiz sezon Play Off Turu’nda kaçırdığı Şampiyonlar Ligi şansını bir kez daha kaçırmak istemiyor.

Tobol Yeni Hocasıyla Formda

Kazakistan temsilcisi Tobol, sezonun ilk yarısını 15 maçtan 7 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle 25 puan toplarken, liderin 3 puan gerisinde yer aldı. Son 4 haftaya girilirken göreve Aleksandr Moskalenko’yu getiren konuk ekip, yeni hocasıyla 4 haftada namağlup bir performans ortaya koyarken, 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan topladı. Hoca değişikliğiyle birlikte yükselişe geçen Tobol, UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda ise golsüz beraberlikle ilk maçı noktaladı. Sahasında Ferencvaros’u mağlup etmeyi başaramayan Tobol, rövanşı kazanmak zorunda. Sezonun ortasına kadar gelen konuk ekip, rakibinin henüz sezonu yeni açmasını fırsata çevirmek istiyor. Tobol deplasmanda galibiyet arayacak.

Ferencvaros – Tobol Maç Bilgileri

Ferencvaros – Tobol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinde Türkiye saati ile 21:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Groupama Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ferencvaros’un 11’i Belli mi?

Ferencvaros’un muhtemel kadrosu: Dénes Dibusz, Samy Mmaee, Adnan Kovacevic, Eldar Civic, Endre Botka, Anderson Esiti, Aïssa Laïdouni, Bálint Vécsei, Stjepan Loncar, Xavier Mercier, Marquinhos.

Tobol’un 11’i Belli mi?

Tobol’un muhtemel kadrosu: Aleksandr Mokin, Aleksandr Marochkin, Maliy, Bagdat Kairov, Samat Zharynbetov, Serikzhan Muzhikov, Zoran Tosic, Askhat Tagybergen, Ruben Brigido, Dusan Jovancic, Igor Sergeev.

İddaa Tahmini

Bir tarafta sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde açan ve üst turu hedefleyen Ferencvaros ile diğer taraf ligin devre arasına girmesiyle Şampiyonlar Ligi’ne odaklanan Tobol var. Zorlu mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.58

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Tam 6 gol, 1 kırmızı karta sahne olan mücadelede, ev sahibi Ferencvaros 5 gollük galibiyetiyle tur atlarken, Tobol ise 10 kişiyle deplasmanda hezimetten kurtulamadı.