UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Kl Klaksvik Bodo/Glimt İddaa Tahmini 13.07.2022

13 Temmuz Çarşamba akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu‘nda heyecan devam ederken, rövanş mücadelesinde Kl Klaksvik ile Bodo/Glimt karşı karşıya gelecek. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 20:00.

Bets10, Kl Klaksvik galibiyetine 4.20, beraberliğe 4.20, Bodo/Glimt galibiyetine ise 1.70 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.10, beraberliğe 3.55, konuk ekibe ise 1.43 oran veriyor.

Kl Klaksvik’in İşi Zor

Kl Klaksvik cephesinde Şampiyonlar Ligi serüveni Norveç deplasmanında hezimetle başladı. Faroe Adaları temsilcisi Bodo/Glimt’e turun ilk maçında deplasmanda konuk olurken, isabetli şut dahi atamadığı mücadeleden 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Mikkjal Thomassen ve öğrencileri geçen sezonla birlikte Master Lig’de harika bir performans ortaya koymayı başarırken, Şampiyonlar Ligi seviyesi içinse bir türlü yeterli olamadı. Tura ortak olmak için iç sahada en az 3 farklı galibiyete ihtiyacı olan Kl Klaksvik, Bodo/Glimt karşısında bu hafta mucize arayacak. Hem savunma hem de hücum performansıyla sınıfta kalan ev sahibinin, rövanşta işi oldukça zor.

Bodo/Glimt Tura Yakın Taraf

Bodo/Glimt ilk maçta Kl Klaksvik engelini zorlanmadan geçti. Sahasında Faroe Adaları temsilcisini Victor Okoh Boniface’nin golleriyle mağlup etmeyi başaran konuk ekip, 3-0’lık net galibiyetle tur kapısını ardına kadar araladı. Geçen sezon Konferans Ligi’nde çeyrek final başarısı gösteren Kjetil Knutsen’in öğrencileri, yeni sezonda gözünü Şampiyonlar Ligi gruplarına dikti. Norveç Eliteserien Ligi’nde liderin 8 puan gerisine düşse de, ligde ve Şampiyonlar Ligi sahnesinde üst üste galibiyetlere imza atan Bodo/Glimt, son haftalarda vites yükseltti. Tur için büyük bir avantajla Kl Klaksvik deplasmanına konuk olacak olan ekip, güven vermeye devam ediyor.

Kl Klaksvik – Bodo/Glimt Maç Bilgileri

Kl Klaksvik – Bodo/Glimt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinde Türkiye saati ile 21:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Klakksvikvollur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bodo/Glimt takımında Lasse Nordas ve Morten Konradsen’in sakatlıkları bulunuyor.

KI Klaksvik’in 11’i Belli mi?

KI Klaksvik’in muhtemel kadrosu: Mathias Rosenorn, Rene Joensen, Da Silva, Jesper Brinck, Biskopsto Andreasen, Joannes Bjartalid, Heini Vatnsdal, Claes Kronberg, Arni Frederiksberg, Mads Mikkelsen, Holdvad.

Bodo/Glimt’in 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Nikita Haykin, Moe, Wembangomo, Sery, Sondre Sorli, Kristoffer Hagen, Alfons Sampsted, Ulrik Saltnes, Hugo Vetlesen, Amahl Pellegrino, Runar Espejord.

İddaa Tahmini

İlk maçtan aldığı 3-0’lık galibiyetle tur için büyük bir avantaj elde eden Bodo/Glimt, rakibi karşısında bariz bir şekilde üstünlüğünü bizlere ispatladı. Konuk ekip deplasmanda da galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.43

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.70

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kl Klaksvik’e iç sahada 3 gol ve galibiyet yeterli olmadı. Bodo/Glimt 2 maç sonunsa 4 ke rakip fileleri havalandırmayı başarırken, iç sahada aldığı farklı galibiyetin avantajıyla tur atlamayı başardı.