İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 13.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda rövanş maçları devam ederken, 13 Temmuz Çarşamba akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Ferencvaros – Tobol: 2.5 ÜST, 1.58 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 13 Temmuz Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 21:00’de sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu rövanş mücadelesinde, Ferencvaros ile Tobol karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi bets10 sitesinden canlı izleyebilirsiniz. Macaristan Ligi’nin son şampiyonu Ferencvaros, yeni sezonun ilk maçına UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda çıkarken, konuk olduğu Tobol deplasmanından golsüz beraberlikle döndü. Stanislav Cherchesov ve öğrencileri, maç eksiğine rağmen sezonun ortasına gelen rakibine gol ve galibiyet şansı tanımadı. Tur şansını taraftarı önüne bırakan Ferencvaros, hazırlık maçlarında Ludogorets ve Karlsruher ile karşı karşıya gelmiş ve rakiplerini farklı skorla mağlup etmişti. Tobol karşısında aynı hücum etkisini göstermeyi başaramayan ev sahibi, yeni transferlerinden sadece Adama Traoré’ye ilk 11’de forma şansı tanırken, golcü isim ilk maçında etkisiz kaldı. İç sahada galibiyete ihtiyacı olan Ferencvaros, geçtiğimiz sezon Play Off Turu’nda kaçırdığı Şampiyonlar Ligi şansını bir kez daha kaçırmak istemiyor. Kazakistan temsilcisi Tobol, sezonun ilk yarısını 15 maçtan 7 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle 25 puan toplarken, liderin 3 puan gerisinde yer aldı. Son 4 haftaya girilirken göreve Aleksandr Moskalenko’yu getiren konuk ekip, yeni hocasıyla 4 haftada namağlup bir performans ortaya koyarken, 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan topladı. Hoca değişikliğiyle birlikte yükselişe geçen Tobol, UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda ise golsüz beraberlikle ilk maçı noktaladı. Sahasında Ferencvaros’u mağlup etmeyi başaramayan Tobol, rövanşı kazanmak zorunda. Sezonun ortasına kadar gelen konuk ekip, rakibinin henüz sezonu yeni açmasını fırsata çevirmek istiyor. Tobol deplasmanda galibiyet arayacak. Bir tarafta sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde açan ve üst turu hedefleyen Ferencvaros ile diğer taraf ligin devre arasına girmesiyle Şampiyonlar Ligi’ne odaklanan Tobol var. Zorlu mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

CFR Cluj – Pyunik: KGYOK, 1.26 (iddaa) – 1.45 (Bets10) ; Golsüz beraberlikle sona eren UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nun rövanşında, CFR Cluj sahasında Pyunik’i konuk edecek. 13 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21:30’da sahne alacak mücadeleye, Dr.Constantin Radulescu Stadı ev sahipliği yapacak. CFR Cluj yeni sezonda henüz galibiyetle tanışmadı. Romanya temsilcisi UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nun ilk maçında konuk olduğu Pyunik deplasmanından golsüz beraberlikle dönerken, Romanya Süper Kupa Finalinde ise Sepsi’ye 2-1’lik skorla kupayı kaptırdı. Pyunik karşısında maç boyunca üstün bir futbol sergileyen ancak savunma kildini bir türlü açmayı başaramayan ev sahibi, Sepsi karşısında ise 1-0 önde kapattığı ilk yarının ardından, ikinci yarıda yaptığı üst üste hatalarla mağlup oldu. Mücadeleyi 10 kişi tamamlamak zorunda kalan CFR Cluj, Pyunik karşısında çıkacağı rövanş öncesi güven kaybetti. Sezona büyük hatalarla başlayan ev sahibi, rövanşı kazanarak devler sahnesinde yoluna devam etmek istiyor. Ermenistan Premier Ligi’nin son şampiyonu Pyunik, Şampiyonlar Ligi serüvenine sürpriz bir başlangıç yaptı. Yeni sezonun ilk maçına CFR Cluj karşısında çıkan konuk ekip, evinde rakibine geçit vermedi ve ilk maçtan golsüz beraberlikle ayrıldı. Maç boyunca savunmada önemli bir başarı gösteren Pyunik, hücum hattında ise sınıfta kaldı diyebiliriz. 14 oyuncu ile yollarını ayıran, David Davidyan, Milad Jahani, Yusuf Otubanjo ve Sergiy Vakulenko’yu renklerine bağlayan Pyunik, şampiyonluğun ardından kadrosunda önemli bir değişime gitti. Alexandr Tarkhanov ve öğrencilerinin tur bileti için deplasmanda galibiyete ihtiyacı var. Zor bir eşleşmeyle karşı karşıya kalan konuk ekip, iç sahada rakibine geçit vermemeyi başarsa da, deplasmanda çok daha zor anlar yaşayacaktır. CFR Cluj tur atlamak için kazanmak zorunda. İlk maçta oyuna hakim olmayı başarsa da, bir türlü galibiyet golünü bulmayı başaramayan Cluj, taraftarı önünde güçsüz rakibine gol şansı vermeyecektir.

Linfield FC – The New Saints: MS 1, 2.00 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; 13 Temmuz Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 21:45’te, nesine.com sitesinde canlı yayınlanacak olan mücadelede Linfield FC ile The New Saints karşı karşıya gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu rövanş maçına, Windsor Park ev sahipliği yapacak. Linfield FC deplasmanda kaybetti. Yeni sezona UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda başlayan ev sahibi, The New Saints deplasmanına konuk olurken, üstün oynadığı mücadeleden 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Hücum hattında etkisiz kalan Linfield FC, kalesine gelen tek isabetli şutla 1-0 mağlup oldu. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapamayan David Healy’nin öğrencileri, Kuzey İrlanda Premier Ligi’nde son 5 sezonun şampiyonu olsa da, Şampiyonlar Ligi seviyesi için yetersiz kaldı. Ev sahibi 4 sezondur Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nu geçmeyi başaramadı. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle başlayan The New Saints’e, Kuzey İrlanda deplasmanında beraberlik yetiyor. David Healy ve öğrencileri, yeni sezona Linfield FC karşısında merhaba derken, Ryan Brobbell’in tek golü 1-0’lık galibiyeti getirdi. Tur için avantajlı konumda bulunan The New Saints, transfer döneminde Josh Pask, Joshua Daniels ve Daniel Atherton’u kadrosuna katarken, yeni transferleriyle ilk maçından istediğini aldı. Hücum hattındaki etkisinden ziyade, savunma başarısıyla dikkat çeken konuk ekip, aynı başarıyı deplasmanda sürdürmek zorunda. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi umutlarını 2 eleme turunu geçtikten sonra 3. Eleme Turu’nda aldığı mağlubiyetle kaybeden The New Saints, yeni sezonda devler sahnesine adını yazdırmak istiyor. Linfield FC deplasmanda yaptığı hataları iç sahada tekrar etmeyecek ve taraftarı önünde kazanarak, Şampiyonlar Ligi’ne devam etme umutlarını son ana kadar koruyacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.98

Bets10 Bahis Oranı: 32.62