İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 15.07.2022

15 Temmuz Cumartesi günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

St Patricks – Dundalk: MS 2, 2.40 (iddaa) – 2.75 (Bets10) ; St. Patricks, İrlanda Premier Lig’de en son maçını 2 hafta önce oynamıştı. İç sahada konuk ettikleri Drogheda United karşısında 3-0 kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular. Net bir galibiyet alan Tim Clancy’ın öğrencileri, 2 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Bu galibiyet ile puanını 35 yapan St. Patricks, İrlanda Premier Lig’de ilk 3 umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta ise Dundalk’ı konuk edecekler. Maç öncesinde St. Patricks’de Adam Murphy ve Ronan Coughlan, sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Dundalk, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Drogheda United deplasmanında puan alamadılar ve rakibine 1-0 mağlup oldular. Bu yenilgi ile lider Shamrock’un 10 puan gerisinde kalan Dundalk, 2. Sırada yer alıyor. İrlanda Premier Lig’de 10 maç aradan sonra kaybeden Stephen O’Donnell’ın ekibinde moraller bozuk. Bu hafta ise St. Patricks deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Dundalk’da Brian Gartland, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Dundalk, maçın favorisi. Geçen hafta alınan Drogheda United mağlubiyetini unutturmaları gerek. Bu hafta konuk olacakları St. Patricks deplasmanında 3 puan almalarını bekliyorum.

Drogheda United – Bohemians: MS 1, 3.80 (iddaa) – 4.50 (Bets10) ; Drogheda United, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Dundalk’ı ilk dakikada buldukları golle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. İrlanda Premier Lig’de haftanın sürpriz sonuçlarından birini alan Pete Mahon’un ekibi, play out hattındaki Finn Harps ile aradaki puan farkını 13’e çıkarttı ve kümede kalma umutlarını iyice arttırdı. Bu hafta ise Shelbourne’u konuk edecekler. Maç öncesinde Drogheda United’da önemli bir eksik bulunmuyor. Bohemians, geçen hafta UCD deplasmanında rahat bir galibiyet aldı. Rakibini deplasmanda 3-1 mağlup eden Keith Long’un ekibi, İrlanda Premier Lig’de bu sezon 7. Galibiyetini elde etti. Orta sıralarda yer alan Bohemians, UCD galibiyet ile moral buldu ve 2 maçlık mağlubiyet serisini de sonlandırdı. Bu hafta ise Drogheda United deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Bohemians’da Grant Horton ve James Talbont’un sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceklerini belirtelim. Drogheda United, geçen hafta Dundalk’ı 1-0 mağlup ederek sürpriz yapmıştı. Bu hafta yine iç sahada oynayacaklar. Bohemians karşısında da kaznaırlar ve çıkışını sürdürürler.

Toplam İddaa Oranı: 9.12

Bets10 Bahis Oranı: 12.37