Drogheda United Bohemians İddaa Tahmini 15.07.2022

İrlanda Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Alt sıralarda yer alan Drogheda United iç sahada, Bohemians’ı ağırlayacak. Saat 21.45’de başlayacak mücadele nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Drogheda United ile Bohemians zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Drogheda United galibiyetinin 4.50, beraberlik tercihinin 3.60, Bohemians galibiyetinin ise 1.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Drogheda United’dan Tek Gollü Galibiyet

Drogheda United, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Dundalk’ı ilk dakikada buldukları golle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. İrlanda Premier Lig’de haftanın sürpriz sonuçlarından birini alan Pete Mahon’un ekibi, play out hattındaki Finn Harps ile aradaki puan farkını 13’e çıkarttı ve kümede kalma umutlarını iyice arttırdı. Bu hafta ise Shelbourne’u konuk edecekler. Maç öncesinde Drogheda United’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bohemians Favori Taraf

Bohemians, geçen hafta UCD deplasmanında rahat bir galibiyet aldı. Rakibini deplasmanda 3-1 mağlup eden Keith Long’un ekibi, İrlanda Premier Lig’de bu sezon 7. Galibiyetini elde etti. Orta sıralarda yer alan Bohemians, UCD galibiyet ile moral buldu ve 2 maçlık mağlubiyet serisini de sonlandırdı. Bu hafta ise Drogheda United deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Bohemians’da Grant Horton ve James Talbont’un sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceklerini belirtelim.

Drogheda United – Bohemians Maç Bilgileri

Drogheda United – Bohemians Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hunky Dorys Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bohemians’da Grant Horton ve James Talbont’un sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceklerini belirtelim.

Drogheda United'ın ilk 11’i Belli mi?

Drogheda United’ın muhtemel kadrosu: Sam Long, Sean Roughan, Keith Cowan, Dane Massey, Gary Deegan, Chris Lyons, James Clarke, Darragh Nugent, George Poynton, Dayle Rooney, A. Quinn

Bohemians'ın ilk 11’i Belli mi?

Bohemians’ın muhtemel kadrosu: James Talbot, Tyreke Wilson, Ciaran Kelly, Max Murphy, Jordan Doherty, Alistair Coote, Dawson Devoy, Conor Levingston, Jordan Flores, Junior Ogedi Uzokwe, Promise Omochere

İddaa Tahmini

Drogheda United, geçen hafta Dundalk’ı 1-0 mağlup ederek sürpriz yapmıştı. Bu hafta yine iç sahada oynayacaklar. Bohemians karşısında da kaznaırlar ve çıkışını sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 3.80

Betroad Oranı: MS 1, Oran 4.50

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bohemians, hata yapmadı. Drogheda United deplasmanında tek golle kazandılar ve 3 puanı kaptılar.