St Patricks Dundalk İddaa Tahmini 15.07.2022

İrlanda Premier Lig’de ilk 3 umutlarını devam ettiren St. Patricks evinde, Dundalk karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

St Patricks ve Dundalk arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. St Patricks kazanır 2.55, beraberlik 3.20, Dundalk kazanır ise 2.75 olarak açıklanmış. 

St. Patricks’de Hedef Üst Sıralar

St. Patricks, İrlanda Premier Lig’de en son maçını 2 hafta önce oynamıştı. İç sahada konuk ettikleri Drogheda United karşısında 3-0 kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular. Net bir galibiyet alan Tim Clancy’ın öğrencileri, 2 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Bu galibiyet ile puanını 35 yapan St. Patricks, İrlanda Premier Lig’de ilk 3 umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta ise Dundalk’ı konuk edecekler. Maç öncesinde St. Patricks’de Adam Murphy ve Ronan Coughlan, sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.

Dundalk’da Moraller Bozuk

Dundalk, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Drogheda United deplasmanında puan alamadılar ve rakibine 1-0 mağlup oldular. Bu yenilgi ile lider Shamrock’un 10 puan gerisinde kalan Dundalk, 2. Sırada yer alıyor. İrlanda Premier Lig’de 10 maç aradan sonra kaybeden Stephen O’Donnell’ın ekibinde moraller bozuk. Bu hafta ise St. Patricks deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Dundalk’da Brian Gartland, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

St. Patrick – Dundalk Maç Bilgileri

St. Patrick – Dundalk Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Oriel Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

St. Patricks’de Adam Murphy ve Ronan Coughlan, sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Dundalk’da Brian Gartland, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

St. Patrick'in ilk 11’i Belli mi?

St. Patricks’in muhtemel kadrosu: Joseph Anang, Ian Bermingham, Tom Grivosti, Jason McClelland, Anthony Breslin, Sam Curtis, Joseph Redmond, Christopher Forrester, Adam O’Reilly, Eoin Doyle, Tunde Owolabi

Dundalk'ın ilk 11’i Belli mi?

Dundalk’ın muhtemel kadrosu: Andrew Boyle, Sam Bone, Nathan Shepperd, Lewis Macarai, Daniel Kelly, Patrick Hoban, Gregory Sloggett, Darragh Leahy, Keith Ward, Paul Doyle, John Martin

İddaa Tahmini

Dundalk, maçın favorisi. Geçen hafta alınan Drogheda United mağlubiyetini unutturmaları gerek. Bu hafta konuk olacakları St. Patricks deplasmanında 3 puan almalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.40

Best10 Oranı: MS 2 , Oran 2.75

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dundalk, yine puan kaybetti. St. Patricks deplasmanında 1-1 berabere kaldılar ve şampiyonluk umutları iyice azalmaya başladı.