Kaiserslautern Hannover 96 İddaa Tahmini 15.07.2022

Kaiserslautern sahasında Hannover 96‘yı konuk edecek. Almanya 2. Bundesliga‘da sahne alacak olan sezonun açılış mücadelesi, 15 Temmuz Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da start alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 2 ve tivibu SPOR 2.

Bets10, Kaiserslautern galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.40, Hannover 96 galibiyetine ise 2.80 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Kaiserslautern Kadrosunu Güçlendirdi

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Kaiserslautern, Almanya 2. Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz sezon Marco Antwerpen önderliğinde normal sezonu Play Off hattında noktalayan, ancak son 3 haftada aldığı mağlubiyetlerle doğrudan 2. Bundesliga’ya yükselme fırsatını değerlendiremeyen ev sahibi, Play Off öncesi göreve Dirk Schuster’i getirirken, yeni hocasıyla Dynamo Dresden’i elemeyi başardı ve bir üst lige yükseldi. Başarının mimarı Schuster ile yeni sezonda yoluna devam eden Kaiserslautern, yeni sezon öncesi tranfer döneminde Ben Zolinski, Lars Bünning, Julian Krahl, Erik Durm, Andreas Luthe ve Tyger Lobinger’i kadrosuna katan ev sahibi, güçlenen kadrosuyla yeni sezona hazır.

Hannover 96’da Stefan Leitl Dönemi

Hannover 96 göreve Stefan Leitl’i getirdi. Yeni sezonda gözünü 2. Bundesliga şampiyonluğuna diken konuk ekip, geçtiğimiz sezon Fürth ile Bundesliga’da mücadele eden tecrübeli teknik adamla elini güçlendirdi. Transfer döneminde ise tam 11 yeni ismi kadrosuna katan Hannover 96, geçen sezonki başarısızlığı tekrarlamak istemiyor. Geçen sezon 2. Bundesliga’yı üst sıralardan uzak tamamlayan ve 11. sırada yer alan konuk ekip, yeni hocasıyla yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Hazırlık maçları kapsamında Groningen’i 3-0 mağlup etmeyi başaran Hannover 96, Hollanda temsilcisi karşısında iyi bir prova yaptı.

Kaiserslautern – Hannover 96 Maç Bilgileri

Kaiserslautern – Hannover 96 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Fritz-Walter Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kaiserslautern’in ilk 11’i Belli mi?

Kaiserslautern’in muhtemel kadrosu: Andreas Luthe, Boris Tomiak, Kevin Kraus, Erik Durm, Neal Gibs, Julian Niehues, Jean Zimmer, Anas Bakhat, Nicolas Sessa, Prince Redondo, Kleinsorge, Terrence Boyd.

Hannover 96’nın ilk 11’i Belli mi?

Hannover 96’nın muhtemel kadrosu: Robert Zieler, Julian Börner, Phil Neumann, Derrick Köhn, Sei Muroya, Tim Walbrecht, Sebastian Kerk, Franck Evina, Sebastian Stolze, Maximilian Beier, Antonio Foti.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda kadrosunu yeni sezon için güçlendirdi. İyi bir başlangıç yapmak isteyen tarafların mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.72

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 3 golün atıldığı mücadelede, Kaiserslautern sezonu galibiyetle açarken, Hannover 96 ise deplasmandan evine eli boş döndü. Kazananları tebrik ederiz.