Hammarby Elfsborg İddaa Tahmini 17.07.2022

İsveç Allsvenskan’da heyecan sürüyor. Elfsborg deplasmanda, Hammarby’nin konuğu olacak. Zorlu mücadele saat 18.30’da start alacak ve nesine.com sitesinden ekranlara gelecek.

Hammarby ve Elfsborg arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Hammarby kazanır 1.97, beraberlik 3.70, Elfsborg kazanır ise 3.70 olarak açıklanmış.  

Hammarby Evinde Kazandı

Hammarby, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Göteborg karşısında 3 puanı 3 golle aldılar. Tele 2 Arena’da konuk ettikleri Göteborg’u 3-0 ile geçen Marti Cifuentes’in ekibi, İsveç Allsvenskan’da 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. 4. Sırada bulunan Hammarby, bu hafta Elfsborg karşısında 3 puan arayacak. Maç öncesinde Hammarby’de Jon Fjoluson’un sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Elfsborg’dan 1 Puan

Elfsborg, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Boras Arena’da konuk ettikleri AIK Stockholm’den puan almayı başardılar. Rakibi ile 2-2 berabere kalan Jimmy Thelin’in öğrencileri, yenilmezlik serisini devam ettirdi. İsveç Allsvenskan’da üst üste 5 maçtır kaybetmeyen Elfsborg, üst sıra takibini de devam ettiriyor. Bu hafta Tele 2 Arena’da Hammarby’nin konuğu olacaklar. Maç öncesinde Elfsborg’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Hammarby – Elfsborg Maç Bilgileri

Hammarby – Elfsborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 18.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tele 2 Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hammarby’de Jon Fjoluson’un sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Hammarby'nin ilk 11’i Belli mi?

Hammarby’nin muhtemel kadrosu: Oliver Nnonyelu Dovin, Simon Sandberg, Mohanad Jeahze, Mads Fenger, Edvin Kurtulus, Darijan Bojanic, Jeppe Andersen, Mayckel Lahdo, Loret Sadiku, Williot Swedberg, Astrit Seljmani

Elfsborg'un ilk 11’i Belli mi?

Elfsborg’un muhtemel kadrosu: Tim Rönning, Maudo, Andre Romer, Leo Vaisanen, Johan Larsson, Emmanuel Boateng, Oliver Zanden, Jacob Ondrejka, Simon Olsson, Per Frick, Rasmus Alm

İddaa Tahmini

Tarafbahsi açısından zor bir karşılaşma. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Her iki takımdan da gol beklentim var. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hammarby, rahat bir galibiyet aldı. Elfsborg karşısında 3 puanı 3 golle aldılar. Elfsborg, İsveç Allsvenskan’da 5 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı.