Varbergs Helsingborgs İddaa Tahmini 18.07.2022

İsveç Allsvenskan’da alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Varbergs evinde, Helsingborgs’u konuk edecek. Karşılaşmanın saat 20.00’de başlayacağını ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacağını belirtelim.

Varbergs Helsingborgs arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Varbergs kazanır 2.10, beraberlik 3.55, Helsingborgs kazanır ise 3.45 olarak açıklanmış. 

Varbergs Deplasmanda Kaybetti

Varbergs, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Malmö deplasmanında 3-0 kaybettiler. 2 hafta önce ise iç sahada konuk ettikleri IFK Varnamo’yu 3-0 mağlup ederek bu sezon İsveç Allsvenskan’da 4. Galibiyetini elde etmişlerdi. Son haftalarda bol gollü maçlara imza atan Varbergs’in üst üste 5 maçında da 2.5 gol barajının aşıldığını belirtelim. Maç öncesinde Varbergs’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Helsingborgs’dan Tek Galibiyet

Helsingborg, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Djurgarden karşısında puan alamadı. Djurgarden’a 2-0 kaybeden Helsingborgs’da puan kayıpları devam ediyor. İsveç Allsvenskan’da bu sezon tek galibiyeti bulunan Olof Mellberg’in ekibi, ligin dibine demir atmış durumda. Topladıkları 6 puan ile son sıradalar ve ligin en büyük düşme adayı olarak gösteriliyorlar. Bu hafta Varbergs’e konuk olacak Helsingborgs’da Ali Suljic sakat. Wilhelm Loeper ise kart cezalısı.

Varbergs – Helsingborg Maç Bilgileri

Varbergs – Helsingborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Paskbergsvallen Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Helsingborgs’da Ali Suljic sakat. Wilhelm Loeper ise kart cezalısı.

Varbergs'in ilk 11’i Belli mi?

Varbergs’in muhtemel kadrosu: Fredrik Andersson, Oliver Stanisic, Gideon Mensah, Hampus Zackrisson, Albin Winbo, Luke Le Roux, Tashreeq Matthews, Alexander Johansson, Joakim Lindner, Andre Boman, Des Kunst

Helsingborgs'un ilk 11’i Belli mi?

Helsingborgs’un muhtemel kadrosu: Anders Lindegaard, Casper Widell, Viljormus Davidsen, Ali Suljic, Ravy Tsouka Dozi, Lucas Lingman, Taha Abdi Ali, Albert Ejupi, Anthony van den Hurk, Rasmus Jönsson, Dennis Olsson

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç.  Helsingborgs, son 4 deplasman maçında da gol bulmayı başardı. Varbergs’in ise üst üste 5 maçında da en az 3 çıktı. Gollü bir karşılaşma bekliyorum. 2.5 gol barajı rahat aşılır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.71

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. İki takımda çok etkisizdi ve mücadele gol sesi çıkmadı.