UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Dinamo Zagreb Shkupi İddaa Tahmini 19.07.2022

Dinamo Zagreb ile Shkupi, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu‘nun ilk maçında karşı karşıya geliyor. 19 Temmuz Salı akşamı fikstüründe yer alan mücadele, Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak.

Rexbet, Dinamo Zagreb galibiyetine 1.09, beraberliğe 8.00, Shkupi galibiyetine ise 34.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.57, 2.5 Alt 2.30 olarak verilmiş.

Dinamo Zagreb Galibiyetle Başladı

Dinamo Zagreb cephesinde yeni sezon harikulade bir geri dönüşle başladı. Hırvatistan Ligi’nin son şampiyonu, geçtiğimiz hafta yeni sezonu Lokomotiva karşısında açarken, ilk yarıyı 2-0 geride kapatan ev sahibi, yeni transfer Josip Drmic’in oyuna girmesiyle birlikte üst üste goller buldu. Drmic attığı 2 golle takımını maça dahil ederken, son sözü Luka Menalo söyledi ve Dinamo Zagreb’e galibiyeti getirdi. Transfer döneminde Bosko Sutalo, Robert Ljubicic ve Josip Drmic takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren ev sahibi, Ante Cacic önderliğinde UEFA Şampiyonlar Ligi’ne odaklandı. Ev sahibi ilk maçı kazanarak, tur için avantaj sağlamak istiyor. Geçen sezon takımı göreve geldikten sonra şampiyonluğa taşıyan Cacic, takımını Şampiyonlar Ligi’ne taşımak istiyor.

Shkupi Sürpriz Peşinde

Kuzey Makedonya şampiyonu Shkupi, büyük bir hezimetin kıyısından döndü. Yeni sezona UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda merhaba diyen konuk ekip, Lincoln Red karşısında ilk maçı 3-0’lık skorla kazanırken, 10 kişiyle aldığı galibiyetle tüm dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı. Rövanşta ise Cebelitarık deplasmanına konuk olan Goce Sedloski’nin öğrencileri, skorun rehavetine kapılırken, 2-0’lık mağlubiyetle birlikte üst tura yükseldi. Rövanşta hiçbir varlık göstermeyi başaramayan Shkupi, sezona harika bir başlangıç yapsa da, istikrar sağlayamadı. Tarihinde ilk kez şampiyonluk kupasını kaldıran ve devler sahnesine katılan konuk ekip, Şampiyonlar Ligi’ne büyük bir sürprizle başlarken, sürprizle devam etmek istiyor.

Dinamo Zagreb – Shkupi Maç Bilgileri

Dinamo Zagreb – Shkupi Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 22:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Maksimir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Dinamo Zagreb'in ilk 11’i Belli mi?

Dinamo Zagreb’in muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Petar Bockaj, Stefan Ristovski, Theophile-Catherine, Josip Sutalo, Arijan Ademi, Luka Ivanusec, Robert Ljubicic, Bruno Petkovic, Dario Spikic, Mislav Orsic.

Shkupi’nin ilk 11’i Belli mi?

Shkupi’nin muhtemel kadrosu: Kristijan Naumovski, Gagi Margvelashvili, Faustin Senghor, Angelce Timovski, Mario Richkov, Kristijan Ackovski, Queven, Freddy Álvarez, Walid Hamidi, Anid Abazi, Sunday Adetunji.

İddaa Tahmini

Sezon iyi bir başlangıç yapan Dinamo Zagreb, transfer döneminde kadrosunu güçlendirdi. Ev sahibi favori olarak çıkacağı ilk maçta iyi bir hücum performansı sergileyecek ve zorlu mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.39

Rexbet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.57

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden kazanan çıkmadı. İki takımda attıkları gollerle turun ilk maçında bizleri yanıltmazken, 2’şer gol buldu. 4 gole sahne olan mücadelede. 2.5 gol barajı aşıldı.