UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Midtjylland AEK Larnaca İddaa Tahmini 19.07.2022

19 Temmuz Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu kapsamında, Midtjylland ile AEK Larnaca karşı karşıya gelecek. Turun ilk maçı Türkiye saati ile 20:45’te start alırken, Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Bets10, Midtjylland galibiyetine 1.38, beraberliğe 4.50, AEK Larnaca galibiyetine ise 8.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.20, KGYOK 1.62 oran kazandırıyor.

Midtjylland Galibiyete Hedefinde

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 2. Eleme Turu’nda katılacak olan Midtjylland, geçtiğimiz hafta Danimarka Süper Lig’de yeni sezonu açtı. Geçen sezon BO Henriksen önderliğinde şampiyonluğu Kopenhag’a kaptıran ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne ise elemelerde veda ettikten sonra, Avrupa Ligi’nde mücadele etmiş ve son olarak UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu’na katılmıştı. Yeni sezon öncesi Anders Dreyer, Stefan Gartenmann, Chris Kouakou ve Pablo Ortiz’i renklerine bağlayan Midtjylland, 11 isimle ise yollarını ayırdı. Sezonun ilk maçına Randers FC karşısında çıkan ev sahibi, Gustav Isaksen ile üstünlüğü yakalarken, oyunun hakimi olmayı başarsa da, skor hakimiyetini koruyamadı ve mücadeleden 1 puanla ayrıldı. Son vuruşlardaki etkisizliğiyle dikkat çeken Midtjylland, aynı hataları devler sahnesinde tekrarlamak istemiyor.

AEK Larnaca Kadrosunu Güçlendirdi

AEK Larnaca yeni sezona teknik adam değişikliğiyle başlıyor. Kıbrıs Rum Kesimi 1. Lig’de geçtiğimiz sezon şampiyonluğu 4 puanla kaçıran konuk ekip, yeni sezonda hem kadrosunu güçlendirdi hem de yeni bir hocayla yola çıkmayı tercih etti. Göreve José Luis Oltra’yı getiren AEK Larnaca, Oier Sanjurjo, Oier Sanjurjo, Kenan Piric, Rafa Lopes ve Bruno Gama transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Yeni sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda açacak olan konuk ekip, Midtjylland deplasmanında galibiyet arayacak. Hazırlık maçları kapsamında U Craiova 1948 deplasmanında 2-1’lik galibiyete uanan ekip, APOEL Nicosia deplasmanından ise 2-2’lik beraberlikle döndü. Hücum hattına takviyeler yapan ve hazırlık maçlarında gol sorunu yaşamayan AEK Larnaca, ilk maçta avantajı hedefliyor.

Midtjylland – AEK Larnaca Maç Bilgileri

Midtjylland – AEK Larnaca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesi tarafından Türkiye saati ile 20:45’te canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele MCH Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Midtjylland’nın ilk 11’i Belli mi?

Midtjylland’nın muhtemel kadrosu: Elias Olafsson, Henrik Dalsgaard, Nwadike, Erik Sviatchenko, Joel Andersson, Evander, Mads Dohr Thychosen, Paulo da Silva, Gustav Isaksen, Edward Chilufya, Anders Dreyer.

AEK Larnaca'nın ilk 11’i Belli mi?

AEK Larnaca’nın muhtemel kadrosu: Kenan Piric, Hrvoje Milicevic, Nenad Tomović, Ángel García, Ismael Casas, Oier Sanjurjo, Javier Espinosa, Antonis Martis, Giorgos Naoum, Ivan Trickovski, Rafa Lopes.

İddaa Tahmini

Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmek isteyen ve devler sahnesinde 2. Eleme Turu’ndan itibaren mücadele edecek olan taraflar, ilk maçta zorlanmadan skor üretecek ve mücadelede 2.5 gol barajı aşılacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.65

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadeleden kazanan çıkmadı. İki takımda turun ilk maçında 1’er golle beraberliğe razı geldi.