Dundalk Finn Harps İddaa Tahmini 22.07.2022

İrlanda Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Son 2 maçını kazanamayan Dundalk iç sahada, Finn Harps karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 21.45’de başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Dundalk ve Finn Harps arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Dundalk kazanır 1.42, beraberlik 4.50, Finn Harps kazanır ise 7.00 olarak açıklanmış.

Dundalk Puan Kaybetti

Dundalk, geçtiğimiz hafta yine puan kaybetti. Konuk oldukları St. Patricks deplasmanında 2 puan bıraktılar. Rakibi ile 1-1 berabere kalan Stephen O’Donnell’ın öğrencileri, İrlanda Premier Lig’de oynadığı son 4 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Son 2 maçta 5 puan kaybeden Dundalk’ın 3. Sıraya gerilediğini belirtelim. Lider Shamrock ile arasındaki puan farkının da 9’a yükseldiğini belirtmekte fayda var. Bu hafta Finn Harps’ı konuk edecek Dundalk’da Brian Gartland’ın sakatlığı devam ediyor.

Finn Harps Evinde Kaybetti

Finn Harps, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Derry City karşısında puan alamadı. Finn Park’da konuk ettikleri rakibine 2-1 kaybettiler. Bu mağlubiyet ile galibiyet hasretini devam ettiren Finn Harps, İrlanda Premier Lig’de oynadığı son 10 maçta da galibiyet almayı başaramadı. Ligin son sırasında bulunan UCD, geçen hafta kazandı ve Finn Harps ile puanları eşitledi. 12 puan ile play out hattında yer alan Finn Harps’ın bu hafta da işi son derece zor. Maç öncesinde Finn Harps’da David Webster’ın sakatlığı var.

Dundalk – Finn Harps Maç Bilgileri

Dundalk – Finn Harps Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Oriel Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Finn Harps’ı konuk edecek Dundalk’da Brian Gartland’ın sakatlığı devam ediyor. Finn Harps’da David Webster’ın sakatlığı var.

Dundalk'ın ilk 11’i Belli mi?

Dundalk’ın muhtemel kadrosu: Andrew Boyle, Sam Bone, Nathan Shepperd, Lewis Macarai, Daniel Kelly, Patrick Hoban, Gregory Sloggett, Darragh Leahy, Keith Ward, Paul Doyle, John Martin

Finn Harps'ın ilk 11’i Belli mi?

Finn Harps’ın muhtemel kadrosu: Mark McGinlay, Regan Donelon, Rob Slevin, Ryan Rainey, Conor Tourish, Ryan Connolly, Mark Timlim, Ethan Boyle, Jesse Devers, Eric McWoods, Yousef Mahdy

İddaa Tahmini

Dundalk, maçın favorisi. Her ne kadar son 2 maçta 5 puan kaybetseler de, bugün Finn Harps karşısında net favoriler. Dundalk’dan bu hafta farklı bir galibiyet beklentim var.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.89

Jetbahis Oranı: H1, Oran 2.20

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dundalk, bu kez puan kaybetmedi. İç sahada konuk ettikleri Finn Harps’ı 3-0 ile geçtiler ve moral buldular.