İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 21.07.2022

21 Temmuz Perşembe akşamı için 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. UEFA Konferans Ligi mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

SJK Seinajoki – Lilleström: MS 2, 1.51 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; Finlandiya temsilcisi SJK Seinajoki ile Norveç ekibi Lilleström, UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda karşı karşıya gelecek. 21 Temmuz Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadele, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. UEFA Konferans Ligi 1. Eleme Turu’nun ilk maçında FC Flora Tallinn’e deplasmanda 1-0 kaybeden SJK Seinajoki, rövanş maçına damga vurdu ve 9 kişi kalan rakibi karşısında 4-2’lik galibiyetle tur atladı. Büyük bir sürprize imza atan ev sahibi, Finlandiya Veikkausliiga’da devam eden kötü gidişat ve Konferans Ligi’ne yapılan kötü başlangıcın ardından, rövanşta aldığı farklı galibiyetle teselli buldu. Yeniden toparlanma sinyalleri veren ev sahibi, Veikkausliiga sahnesinde ise puan kayıplarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Ilves Tampere ile 3-3 berabere kalan SJK, 14 haftalık fikstürde ligin zayıf halkaları arasında yer aldı. UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’na doğrudan katılacak olan Lilleström, Norveç Eliteserien Ligi’nde 15 haftayı geride bıraktı. 10 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 33 puan toplayan konuk ekip, ilk 10 haftada namağlup bir performans ortaya koyarken, son 5 maçta 2 kez mağlup oldu ve liderliği Molde’ye kaptırdı. Viking’e iç sahada 1-0 kaybetmesinin ardından, geçtiğimiz hafta sahasında Odds BK’yı konuk eden Jörgen Lennartsson’un öğrencileri, 2-1’lik galibiyetle zirve takibini sürdürdü. Şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan Lilleström, attığı 29 gole karşılık, kalesinde 14 gole izin verdi. Konferans Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak isteyen konuk ekip, Finlandiya deplasmanında galibiyetle dönmek istiyor. UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’na doğrudan katılan Lilleström, iyi lig karnesiyle Konferans Ligi’nde güven veriyor. Konuk ekip SJK deplasmanından galip çıkmayı başaracaktır.

Sparta Prag – Viking: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; 21 Temmuz Perşembe akşamı UEFA Konferans Ligi sahnesine 2. Eleme Tur ilk maçları sahne alırken, Sparta Prag sahasında Viking’i konuk edecek. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak maçın başlama saati 20:00. Sparta Prag cephesinde göreve Brian Priske gelirken, ev sahibi transfer döneminde Lukas Haraslin, Krystof Danek, Jan Mejdr, Jan Kuchta, Lukas Sadilek ve Jaroslav Zeleny’i kadrosuna kattı. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Çekya ekibi, UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’na favori olarak başlayacak ve evinde Viking’i konuk edecek. Sezon öncesi beklenmedik bir teknik adam değişikliğine imza atan ekipte, Adam Hlozek ve Matej Pulkrab gibi 2 önemli isim takımdan ayrıldı. Geçen sezon Avrupa Ligi’nde mücadele eden ve 3. olarak, Konferans Ligi Son 16 Turu Play Off maçına çıkan ev sahibi, Avrupa tecrübesiyle Viking karşısında favori. Norveç Eliteserien Ligi’nde 16 haftadan 8 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle 28 puan toplamayı başaran Viking, liderin en yakın takipçileri arasında yer alırken, zirveden 5 puan geride yoluna devam ediyor. Son 3 haftada maç kaybetmeyen, son 2 haftada ise Lilleström ve Kristiansund’u mağlup eden Bjarne Berntsen ve öğrencileri, Konferans Ligi öncesi yükselişe geçti. 2. Eleme Turu’na doğrudan katılan konuk ekip, şu ana kadar tek kulvarda iyi bir performans ortaya koysa da, Viking için asıl zorluk Konferans Ligi’nde başlıyor. Norveç Eliteseiren Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren konuk ekip, Konferans Ligi sahnesinde üst turlar için zorlanacaktır. Yeni hocasıyla Konferans Ligi’ne katılmak isteyen Sparta Prag, elemelere iyi bir başlangıç yapacak ve sahasında Viking’i mağlup edecektir.

Hapoel Beer Sheva – Dinamo Minsk: KGVAR, 1.70 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; 21 Temmuz Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:30’da, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak olan UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Tur mücadelesinde, Hapoel Beer Sheva ile Dinamo Minsk karşı karşıya gelecek. İsrail temsilcisi Hapoel Beer Sheva, UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda Dinamo Minsk ile karşı karşıya gelecek. Ev sahibi tura doğrudan katılırken, yeni sezonda henüz 1 maçta boy gösterdi. İsrail Süper Kupa maçında son şampiyon Maccabi Haifa ile karşı karşıya gelen Hapoel Beer Sheva, normal süresi 1-1 beraberlikle sona eren mücadeleyi, seri penaltılarda kazandı ve sezona kupa zaferiyle moralli başladı. Astrit Selmani, Shay Elias, Yoan Stoyanov ve Tomer Hemed transferleriyle kadrosunu güçlendiren ev sahibi, sezonun ilk maçından istediğini aldı. İlk maça evinde çıkacak olan Hapoel, galibiyeti hedefliyor. Belarus temsilcisi Dinamo Minsk, UEFA Konferans Ligi’nde yoluna devam ederken, Belarus Premier Ligi’nde ise şampiyonluk mücadelesini sürdürüyor. Ligde liderin 4 puan gerisinde yer alan Dinamo Minsk, eksik 2 maçını kazanması halinde liderlik koltuğuna oturacak. Konferans Ligi sahnesinde ise Decic Tuzi engelini 0-0 ve 2-1’lik skorlarla geçmeyi başaran Leonid Kuchuk’un öğrencileri, Hapoel ile eşleşti. Zor bir kura çeken konuk ekip, ilk maçına deplasmanda çıkacak. 15 resmi maçta sadece 2 kez mağlup olan Dinamo Minsk, yeni sezonda kolay maç kaybetmiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iyi bir sezon başlangıcına imza atan Hapoel ve iyi bir sezon geçiren Dinamo Minsk’in, 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.43

Bets10 Bahis Oranı: 4.58