İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 21.07.2022

UEFA Konferans Ligi’nde 21 Temmuz Perşembe akşamı sahne alacak olan, 2. Eleme Tur mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Aris – Gomel: 2.5 ÜST, 1.47 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; 21 Temmuz Perşembe akşamı UEFA Konferans Ligi fikstüründe yer alan mücadelede, Aris ile Gomel karşı karşıya gelecek. 2. Eleme Turu’nun ilk maçı Türkiye saati ile 21:00’de başlarken, nesin.com sitesinden canlı yayınlanacak. Aris cephesinde yeni sezon hazırlıkları Germán Burgos yönetiminde devam ediyor. Geçen sezon Yunanistan Şampiyonluk Grubu’nda mücadele eden ve sezonu şampiyon Olympiakos ve en yakın takipçisi PAOK’un ardından 3. sırada noktalayan ev sahibi, özellikle Burgos göreve geldikten sonra çok daha iyi bir sezon geçirdi. Transfer döneminde 8 yeni ismi kadrosuna katan Aris, 16 oyuncuyla yollarını ayırdı. Ev sahibindeki en önemli ayrılırlar Aboubakar Kamara ve Badou Ndiaye isimlerinden yaşandı. Yeni sezona UEFA Konferans Ligi’nde start verecek olan Aris, Gomel karşısında hem ilk maçın hem de turun favorisi olarak gösteriliyor. Ev sahibinde karşılaşma öncesi önemli bir eksik bulunmuyor. Belarus Premier Ligi’nde 15 haftadan 5 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyetle 20 puan toplamayı başarabilen Gomel, 9. sıraya kadar gerilerken, konuk ekibin düşme hattı ile arasında sadece 9 puan fark var. Son hafta sahasında FC Minsk’e 3-0’lık skorla kaybeden Gomel, kötü gidişatını sürdürdü. Konuk ekip ligde son 3 haftayı gol atamadan geçirdi. Geçen sezon büyük bir başarıyla UEFA Konferans Ligi potasında yer almayı başaran ve 2. Eleme Turu’na doğrudan katılan Gomel, yeni sezonda sergilediği etkisiz futbolla Aris karşısında güven vermedi. Ligde zor günler geçiren Viacheslav Gerashchenko’nun öğrencileri, Konferans Ligi için yetersiz kalacaktır. İki takımında bol gollü bir maça imza atmasını bekliyor. İki takımında skor katkılarıyla, mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

KuPS Kuopio – Milsami: 2.5 ALT, 1.76 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; UEFA Konferans Ligi sahnesinde 2. Eleme Turu heyecanı başlarken, 21 Temmuz Perşembe günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen mücadelede, KuPS Kuopio ile Milsami karşı karşıya gelecek. Mücadele 19:00 itibariyle Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Finlandiya Veikkausliiga’nın lideri KuPS Kuopio, UEFA Konferans Ligi’nde 1. Eleme Turu’nu rahatlıkla geçmeyi başardı. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu 1 puanla kaçıran KuPS, yeni sezonda liderlik koltuğunu haftalardır elinden bırakmazken, Dila Gori eşleşmesinde ise kalesini gole kapatarak, 2 maçta tek golle tur atladı. Simo Valakari ve öğrencileri, iç sahada aldığı galibiyetin ardından, deplasmandan golsüz beraberlikle döndü. Son haftalarda iyi savunma performansıyla dikkat çeken KuPS, son 3 hafta kalesini gole kapattı. Finlandiya Veikkausliiga’da ise son hafta FC Lahti’yi iç sahada 4-0’lık net bir skorla mağlup etmeyi başaran ev sahibi, yükselen performans grafiğini savunma ve hücum başarısıyla devam ettiriyor. Moldova temsilcisi Milsami’de, UEFA Konferans Ligi serüveni 1. Eleme Turu’nda başlarken, FK Panevezys karşısında 2 maçtan da mağlubiyet almadan üst tura yükseldi. Konuk ekip ilk maçı deplasmanda golsüz beraberlikle noktalarken, iç sahada ise 2-0’lık galibiyete imza attı. Eşleşme boyunca savunmadaki etkisiyle dikkat çeken Milsami, Moldova Ulusal Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala Konferans Ligi başarısını sürdürmek istiyor. Geçen sezon ligde şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alsa da, son haftalarda üst üste puan kayıplarıyla yarıştan kopan Serghei Dubrovin’in öğrencileri, kadro kalitesini yeni sezon öncesi büyük ölçüde korurken, Radu Ginsari, Dan Spataru, Mihail Cioban ve Vadim Dijinari’yi renklerine bağladı. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımda kolay kolay maç kaybetmiyor. Savunmada etkili olan tarafların karşılaşmasında tercihim 2.5 Alt seçeneği.

Molde – Elfsborg: MS 1, 1.64 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Molde ile Elfsborg, UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda karşı karşıya gelecek. Eşleşmenin ilk maçı 21 Temmuz Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alıyor. Norveç Eliteserien Ligi’nin yeni lideri Molde. Geçen sezon şampiyonluğu 3 puanla Bodo/Glimt’e kaptıran ev sahibi, yeni sezonda ise Lilleström ile zirve mücadelesi vermeye başladı. Ligin son 10 haftasından 8 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup ayrılan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Haugesund karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle birlikte, ligin yeni lideri oldu. UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’na doğrudan katılan Erling Moe’nin öğrencileri, lider olarak Konferans Ligi öncesi moral depoladı. 15 haftadan 10 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 33 puan toplayan Molde, attığı 29 gole karşılık, kalesinde 13 gole engel olamadı. Formda Molde iç sahada kazanarak, tur kapısını aralamak istiyor. UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’na doğrudan katılacak olan Elfsborg, İsveç Allsvenskan Ligi’nde zor günler geçiriyor. 14 haftalık fikstürden 5 galibiyet, 5 beraberlik, 4 mağlubiyetle 20 puan toplamayı başaran ve 9. Sıraya kadar gerileyen konuk ekip, son olarak geçtiğimiz hafta Hammarby deplasmanına konuk olurken, karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Ligde son 3 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Jimmy Thelin’in öğrencileri, lig performansını Konferans Ligi sahnesinde güven vermekten uzak kaldı. Elfsborg’un bu hafta Molde deplasmanında işi oldukça zor. Norveç Eliteserien Ligi’nin lideri Molde, 10 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkacağı Konferans Ligi sahnesinde, Elfsborg’u iç sahada mağlup etmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.24

Bets10 Bahis Oranı: 6.21