UCD Shelbourne İddaa Tahmini 22.07.2022

İrlanda Premier Lig’de son sırada yer alan UCD bu hafta iç sahada, Shelbourne’u konuk edecek. Karşılaşmanın saat 21.45’de başlayacağını ve nesine.com sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

UCD ile Shelbourne takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak UCD galibiyetine 5.00, beraberlik tercihine 3.60, Shelbourne galibiyetine ise 1.68 verildiğini görüyoruz.

UCD’den 3 Puan

UCD, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Sligo Rovers deplasmanına konuk olan UCD, rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı ve bu sezon İrlanda Premier Lig’de 2. Galibiyetini elde etti. Haftanın sürpriz sonuçlarından birini alan Collie O’Neill’ın ekibi, puanı 12’ye yükseltti. Play out hattındaki Finn Harps’ın puan kaybettiği haftada kazanmaları önemliydi. Bu hafta ise iç sahada Shelbourne ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde UCD’de Colm Whealan’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Shelbourne’dan 3 Gollü Galibiyet

Shelbourne, geçtiğimiz hafta İrlanda Premier Lig’de maç oynamadı. Shamrock ile karşılaşmaları gereken maç ileri bir tarihe ertelendi. Bir önceki hafta ise iç sahada konuk ettikleri Finn Harps’ı 3-1 mağlup ederek moral buldular. İrlanda Premier Lig’de 4 maçlık kazanamama serisini sona erdiren Shelbourne, biraz olsun moral buldu. İlk 3 umutlarını az da olsa devam ettirmeyi başardılar. Bu hafta ise son sıradaki UCD ile karşılaşacak olan Shelbourne, yine 3 puan arayacak. Maç öncesinde Shelbourne’de önemli bir eksik bulunmuyor.

UCD – Shelbourne Maç Bilgileri

UCD – Shelbourne Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele UCD Bowl Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

UCD’de Colm Whealan’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

UCD'nin ilk 11’i Belli mi?

UCD’nin muhtemel kadrosu: Kian Moore, Evaan Osam, Sam Todd, John Ryan, Eric Christophe Yoro, Jack Keaney, Liam Kerrigan, Alex Nolan, Eoin Farrell, L. Gill, A. Veron

Shelbourne'un ilk 11’i Belli mi?

Shelbourne’un muhtemel kadrosu: Brendan Clarke, Jonathan Lunney, Conor Kane, Shane Griffin, Aodh Dervin, Luke Byrne, Aaron O’Driscoll, Jack Moylan, Jad Hakiki Filloche, Sean Boyd, Shane Farrell

İddaa Tahmini

Shelbourne maçın favorisi ama UCD, geçen hafta sürpriz bir galibiyet aldı. Sligo Rovers’ı mağlup ederek moral buldular. Shelbourne’da Finn Harps’ı 3 golle geçti. Moralli iki takımın maçında karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.96

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Shelbourne, hata yapmadı. UCD deplasmanında 2-0 kazandılar ve haftayı 3 puan ile kapattılar.