UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Lilleström SJK Seinajoki İddaa Tahmini 28.07.2022

28 Temmuz Perşembe akşamı UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu‘nda rövanş heyecanı yaşanmaya devam ederken, Lilleström sahasında SJK Seinajoki‘yi konuk edecek. Maçın başlama saati 20:00.

Rexbet, Lilleström galibiyetine 1.30, beraberliğe 5.00, SJK Seinajoki galibiyetine ise 8.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.72, 2.5 Alt 2.05 oran kazandırıyor.

Lilleström Deplasmandan Avantajlı Döndü

Norveç Eliteserien Ligi’nde son haftayı Odds BK deplasmanında 2-1’lik galibiyetle kapatan ve zirve takibini sürdüren Lilleström, UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda karşı karşıya geldiği SJK Seinajoki karşısında 1-0’lık skorla galibiyetlerine devam etti. Geçtiğimiz haftayı Eliteserien Ligi’nde bay geçen ev sahibi, rotasını tamamen Konferans Ligi’ne çevirdi. Jörgen Lennartsson ve öğrencileri, Norveç Eliteserien Ligi’nde ilk 11 hafta namağlup bir performansla lider olmayı başarırken, son 4 haftada ise 6 puan kaybederek, liderlik koltuğunu Molde’ye kaptırdı ve 3 puan geriye düştü. Ev sahibine SJK karşısında tur için beraberlik yetiyor. Yeniden yükselişe geçen Lilleström, ilk maçın skoru ve iç saha avantajıyla turun favorisi.

SJK Seinajoki Galibiyet Hedefinde

SJK Seinajoki, Finlandiya Veikkausliiga’da 5 haftadır namağlup bir performans ortaya koysa da, UEFA Konferans Ligi’nde Lilleström engeline takıldı. 1. Eleme Turu’nda FC Flora Tallinn engelini geçmeyi başaran konuk ekip, evinde Lilleström’e 1-0 kaybetti. Finlandiya Veikkausliiga’da son 5 haftadan 3 beraberlik, 2 galibiyet alan SJK Seinajoki, Konferans Ligi dönüşünde FC Lahti deplasmanına konuk olurken, 10 kişiyle rakibini 3-1 mağlup etti ve moral depoladı. Norveç deplasmanında kazanmaktan başka çaresi olmayan SJK Seinajoki, ilk maçta mağlup olmasına rağmen, rakibine 90 dakika boyunca zor anlar yaşatmayı başarmış ancak gol fırsatlarını değerlendirememişti. Konuk ekibin bu hafta daha iyi bir hücum performansına ihtiyacı var.

Lilleström – SJK Seinajoki Maç Bilgileri

Lilleström – SJK Seinajoki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arasen Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lilleström’ün 11’i Belli mi?

Lilleström’ün muhtemel kadrosu: Mads Christiansen, Igoh Ogbu, Tom Pettersson, Garnas, Frederik Holst, Smidesang Edh, Dragsnes, Magnus Knudsen, Ifeanyi Matthew, Akor Adams, Ylldren Ibrahimaj.

SJK Seinajoki’nin 11’i Belli mi?

SJK Seinajoki’nin muhtemel kadrosu: Karl-Romet Nõmm, Marko Lipp, Ken Kallaste, Marco Lukka, Martin Miller, Konstantin Vassiljev, Michael Lilander, Markus Soomets, Danil Kuraksin, Rauno Alliku, Sergey Zenjov.

İddaa Tahmini

Lilleström ve SJK Seinajoki, ligde yakaladıkları yükselişi UEFA Konferans Ligi’ne taşımakta ısrarcı. İki takımında rövanş maçında karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.79

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: 5-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Tam 7 gole sahne olan mücadelede, iki takımda skor katkısı vermeyi başardı. Kazanan ise iç sahada 5 golle Lilleström oldu ve Norveç ekibi UEFA Konferans Ligi’nde yoluna devam etti. Kazananları tebrik ederiz.