Liverpool Manchester City İddaa Tahmini 30.07.2022

İngiltere Community Shield’da şampiyon belli olacak. Liverpool ile Manchester City, kozlarını Wembley’de paylaşacak. Karşılaşmanın saat 19.00’da başlayacağını ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacağını belirtelim.

LiverpoolManchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Liverpool kazanır 2.80, beraberlik 3.60, Manchester City kazanır ise 2.50 olarak açıklanmış.

Liverpool’da Hedef Galibiyet

Liverpool, geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig’de son haftaya kadar şampiyonluk umutlarını devam ettirmişti ama son hafta Manchester City kazanınca, sezonu 2. sırada bitirdiler. FA Cup’da Chelsea’yi finalde penaltılarla mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Jurgen Klopp’un ekibi, Community Shield finalinde Manchester City’nin rakibi oldu. Transfer döneminde hücum hattına Darwin Nunez ve Fabio Carvalho gibi 2 süper yeteneği kadrosuna katan Liverpool’da Sadio Mane ve Minamino ile de yollar ayrıldı. Maç öncesinde Liverpool’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Manchester City Gücüne Güç Kattı

Manchester City, geçtiğimiz sezonu Premier Lig’de şampiyon olarak tamamladı. Ligin son haftasında Etihad’da dramatik bir şampiyonluk yaşayan Pep Guardiola’nın ekibi, Aston Villa’yı 2-0 geriden gelerek 3-2 mağlup etmiş ve mutlu sona ulaşmıştı. Transfer döneminde Kalvin Phillips ve Erling Haaland gibi 2 üst düzey yıldızı kadrosuna katarak daha da güçlendiler. Oleksandr Zinchenko, Gabriel Jesus ve Rahem Sterling ise takımdan gönderilen isimler oldu. Özellikle Haaland’ın takıma gelişiyle Manchester City’nin hücum aksiyonları gerçekten çok merak ediliyor. Community Shield’da Liverpool ile karşılaşacak Manchester City’de eksik bulunmadığını belirtelim.

Liverpool – Manchester City Maç Bilgileri

Liverpool – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Luis Diaz, Darwin Nunez, Mohamed Salah,

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Ryad Mahrez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Dev maçta taraf bahsine yönelmek riskli. En mantıklı seçim gol bahisleri olarak duruyor. Darwin Nunez, Mohamed Salah, Erling Haaland ve Kevin De Bruyne sahadeyken, tercihimi gol var seçeneğinden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, kaldığı yerden devam etti. Manchester City’e karşı yine kazandılar. Community Shield’de rakibini 3-1 ile geçen Liverpool, kupaya uzanan taraf oldu.