Leipzig Bayern Münih İddaa Tahmini 30.07.2022

30 Temmuz Cumartesi günü Almanya Süper Kupa finalinde iki ezeli rakip karşı karşıya geliyor. DFB Kupası’nın son sahibi Leipzig ile Almanya Bundesliga’nın şampiyonu Bayern Münih kozlarını paylaşacak. beIN SPORTS 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak.

Bets10, Leipzig galibiyetine 3.60, beraberliğe 4.20, Bayern Münih galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.47, 2.5 Alt 2.70 oran kazandırıyor.

Leipzig Güven Vermedi

Leipzig cephesinde yeni sezon öncesi önemli ayrılıklar yaşanırken, Poulsen’in sakatlığıyla birlikte ev sahibi güç kaybetti. Geçen sezon göreve gelerek takımın yükselişinde başrol oynayan Domenico Tedesco ile yoluna devam eden ev sahibi, geçen sezon Almanya DFB Kupası’nda zafere ulaşırken, Almanya Bundesliga’da ise sezonu 4. olarak tamamladı. UEFA Avrupa Ligi’nde ise yarı finalist olmayı başaran Leipzig, sezonun başlamasına sayılı günler kala Tyler Adams, Hee-chan Hwang, Brian Brobbey ve Nordi Mukiele gibi önemli isimleri yüksek bonservis bedelleriyle satarken, Schlager ve Janis Blaswich’i kadrosuna kattı. Golcü sorunu devam eden Leipzig, Almanya Bundesliga şampiyonu Bayern Münih karşısına Süper Kupa için çıkacak. Leipzig zayıflayan kadro kalitesiyle dev maç öncesinde güven vermekten uzak kaldı.

Bayern Münih Ligi Domine Etti

Bayern Münih, Almanya Bundesliga’da üst üste 10. kez şampiyonluğunu ilan etti. Sezon başında göreve Julian Nagelsmann gibi genç bir teknik adamı getiren ve geleceğini garanti altına alan konuk ekip, şampiyonluk kupasını kaldırdı. Yeni sezon öncesi transfer döneminde genç isimlere yönelen Münih, Matthijs de Ligt ,Sadio Mane, Mathys Tel ve Ryan Gravenberch’i kadrosuna kattı. Lewandowski’nin takımdan beklenmedik ayrılışı konuk ekibe güç kaybettirse de, yeniden güçlenen bir Bayern Münih ile karşı karşıyayız. Sezon hazırlıklarını 5-1’lik DC United galibiyeti ve 1-0’lık Manchester City mağlubiyetiyle noktalayan ekip, ilk resmi maçına SÜPER Kupa finalinde çıkacak. Doğru hamlelerle kadrosunu güçlendiren Bayern Münih, Leipzig karşısında favori.

Leipzig – Bayern Münih Maç Bilgileri

Leipzig – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig cephesinde Yussuf Poulsen’in sakatlığı bulunuyor. Bayern Münih’te ise Leon Goretzka sakat.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Petre Gulasci, Angelino, Willi Orban, Schlager, Lukas Klostermann, Benjamin Hendricks, Forsberg, Christopher Nkunku, Konrad Laimer, Dani Olmo, Andre Silva.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Benjamin Pavard, Matthijs de Ligt, Dayot Upamecano, Lucas Hernandez, Jamal Musiala, Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Leroy Sane, Thomas Müller, Mane.

İddaa Tahmini

Geçtiğimiz sezon lige ambargo koyan Bayern Münih, transferde yaptığı takviyelerle güven vermeye devam etti. Bundesliga şampiyonu sezona Süper Kupa zaferiyle başlayacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.70

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 3-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Tam 8 gole sahne olan final mücadelesinde Bundesliga şampiyonu Bayern Münih 5 golle kazandı. Konuk ekip yeni sezona Nagelsmann önderliğinde kupayla başladı ve bizleri yanıltmadı.