Trabzonspor Sivasspor İddaa Tahmini 30.07.2022

Türkiye Süper Kupa finali maçında, Trabzonspor ile Sivasspor karşı karşıya gelecek. Saat 20.45’de başlayacak karşılaşma ATV kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacağını da belirtelim.

Trabzonspor ile Sivasspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Trabzonspor galibiyetinin 1.90, beraberlik tercihinin 3.60, Sivasspor galibiyetinin ise 4.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Trabzonspor’da Hedef Süper Kupa

Trabzonspor, bildiğimiz gibi geçen sezon Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlamıştı. Abdullah Avco yönetiminde iyi bir sezon geçirdiler mutlu sona ulaştılar. Transfer döneminde Doğucan Haspolat, Eren Elmalı, Trezeguet ve Jens Strger Larsen gibi önemli isimleri kadrosuna katan Trabzonpsor’da Anthony Nwakaeme, Abdülkadir Parmak, Yunus Malli ve Erce Kardeşler gibi isimler ile de yollar ayrıldı. Süper Kupa finalinde Sivasspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Sivasspor Sürpriz Arayacak

Sivasspor, geçtiğimiz sezon Süper Lig’de kötü bir sezon geçirmişti. Süper Lig’i Rıza Çalımbay yönetiminde 10. sırada tamamladılar. Türkiye Kupası finalinde ise Kayserispor ile karşılaşan Yiğidolar, rakibini uzatmalarda 3-2 mağlup etmeyi başardı ve Türkiye Kupası’nı müzesine götürdü. Transfer döneminde ise güç kaybeden Sivasspor’da Faycal Fajr, Jorge Felix, Ahmet Oğuz, Koray Altınay, Sefa Yılmaz, Olarenwaju Kayode ve Moussa Konate gibi önemli isimler ile yollar ayrıldı. Maç öncesinde Sivasspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Trabzonspor – Sivasspor Maç Bilgileri

Trabzonspor – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.45’de başlayacak ve ATV kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Trabzonspor'un 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Stefano Denswil, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Edin Visca, Andreas Cornelius

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Uğur Çiftçi, Kerem Atakan, Fredrik Ulvestad, Isaac Cofie, Max Gradel, Hakan Arslan, Mustapha Yatabare

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Bu önemli karşılaşmada iki takımında gol bulacağını düşünüyorum. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.81

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, sezonu kupa ile açtı. Süper Kupa’da Sivasspor’u 4-0 mağlup ettiler ve şampiyonluğa ulaştılar.