Degerfors Kalmar İddaa Tahmini 30.07.2022

İsveç Allsvenskan’da son haftalarda galibiyet almakta zorlanan Degerfors evinde, Kalmar ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Degerfors ile Kalmar zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Degerfors galibiyetinin 4.15, beraberlik tercihinin 3.70, Kalmar galibiyetinin ise 1.87 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Degerfors 7 Maçtır Kazanamıyor

Degerfors’da galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta İsveç Allsvenskan’da Mjallby deplasmanına konuk olan Degerfors, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Tobias Solberg’in ekibi, İsveç Allsvenskan’da tam 7 maçtır 3 puan sevinci yaşayamıyor. Hal böyle olunca da, İsveç Allsvenskan’da son sıraya gerilediler. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Kalmar karşısında da işleri bir hayli zor olacak. Maç öncesinde Degerfors’da Joe Gyau kart cezalısı.

Kalmar Evinde Kazandı

Kalmar, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Elfsborg’u tek golle geçtiler ve 3 puanın sahibi oldular. İsveç Allsvenskan’da 3 maçlık galibiyet hasretine de son veren Henrik Rydström’ün ekibi, bu hafta Degerfors deplasmanına konuk olacak. 24 puan ile 6. sırada yer alan Kalmar, ilk 3 umutlarını da devam ettiriyor. Bu hafta konuk olacakları Degerfors deplasmanında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Kalmar’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Degerfors – Kalmar Maç Bilgileri

Degerfors – Kalmar Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stora Valla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Degerfors’da Joe Gyau kart cezalısı.

Degerfors'un ilk 11’i Belli mi?

Degerfors’un muhtemel kadrosu: Alfie Whiteman, Erik Lindell, Anton Kralj, Abdelrahman Saidi, Gustav Granat, Sebastian Ohlsson, Christos Gravius, Rasmus Örqvist, Justin Salmon, Adhavan Rajamohan, Diego Campos

Kalmar'ın ilk 11’i Belli mi?

Kalmar’ın muhtemel kadrosu: Ricardo, Doug Bergqvist, Rasmus Sjöstedt, Lars Saetra, David Kristjan Olafsson, Isak Jansson, Noah Shamoun, Carl Gustafsson, Oliver Berg, Nahom Netabay, Romarinho

İddaa Tahmini

Kalmar, maçın favorisi. Degerfors, geçen hafta yine kazanamadı ve ligin son sırasına yerleşti. Ligde kümede kalma savaşı veriyorlar. Kalmar’dan bu hafta 3 puan beklentim var. Degerfors deplasmanında kazanırlar. 

İddaa Oranı: MS 2 Oran 1.69

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.87

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Degerfors, sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Kalmar’ı 2-1 ile geçerek moral depoladılar.