Sundsvall Varbergs İddaa Tahmini 30.07.2022

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Varbergs deplasmanda, Sundsvall’ın konuğu olacak. Mücadelenin saat 18.30’da başlayacağını ve nesine.com sitesinden takip edilebileceğini belirtelim.

SundsvallVarbergs arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Sundsvall kazanır 2.60, beraberlik 3.55, Varbergs kazanır ise 2.60 olarak açıklanmış.

Sundsvall 3 Maçtır Kayıp

Sundsvall, İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 3 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Geçtiğimiz hafta sonu Helsingborgs deplasmanına konuk olan Tony Gustavsson’un ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Hackena’a 5-1 kaybetmişlerdi. Son 3 maçta sadece 1 puan toplayabilen Sundsvall, İsveç Allsvenskan’da düşme hattında yer alıyor. Geçen hafta Helsingborgs deplasmanında alınan mağlubiyet ile düşme hattına gerilediklerini belirtelim. Maç öncesinde Sundsvall’da Linus Hallenius’un sakatlığı devam ediyor.

Varbergs Düşüşünü Sürdürüyor

Varbergs’de son haftaların formsuz takımlarından biri diyebiliriz. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Hammarby’e 3-0 kaybettiler. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son 3 maçta da galibiyet alamayan Joakim Persson’un ekibi, bu hafta ise Sundsvall deplasmanına konuk olacak. Düşme hattındaki rakibinin 5 puan önünde olan Varbergs, son 3 maçta gol dahi atamadı. Artık bu hafta reaksiyon göstermeleri şart. Maç öncesinde Varbergs’de Robin Tranberg ve Ismet Lushaku kart cezalısı.

Sundsvall – Varbergs Maç Bilgileri

Sundsvall – Varbergs Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Norrporten Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sundsvall’da Linus Hallenius’un sakatlığı devam ediyor. Varbergs’de Robin Tranberg ve Ismet Lushaku kart cezalısı.

Sundsvall'ın ilk 11’i Belli mi?

Sundsvall’ın muhtemel kadrosu: Oscar Jonsson, Forrest Lasso, Robert Lundström, Rasmus Lindkvist, Anton Eriksson, Daniel Stensson, Erik Andersson, Pontus Silfver, Saku Ylatupa, Joe Corona, Ronando Damus

Varbergs 11’i Belli mi?

Varbergs’in muhtemel kadrosu: Fredrik Andersson, Oliver Stanisic, Gideon Mensah, Hampus Zackrisson, Albin Winbo, Luke Le Roux, Tashreeq Matthews, Alexander Johansson, Joakim Lindner, Andre Boman, Des Kunst

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımda son haftalarda galibiyet alamıyor ve ciddi puan kayıpları yaşadılar. Kazanmak isteyen iki takımın maçında karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Varbergs, 3 puanı 3 golle aldı. Sundsvall deplasmanında 3-1 kazanarak moral buldular.