Odds BK Rosenborg İddaa Tahmini 30.07.2022

Norveç Eliteserien Ligi‘nin 10. sırasında yer alan Odds BK ile 5. sıradaki Rosenborg karşı karşıya gelece. 30 Temmuz Cumartesi günü Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadeleyi, nesine.com sitesinden izleyebilirsiniz.

Rexbet, Odds BK galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.75, Rosenborg galibiyetine ise 2.20 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.73, beraberliğe 3.05, konuk ekibe ise 2.00 oran veriyor.

Odds BK 3 Maçtır Kazanamıyor

Norveç Eliteserien Ligi’nde geçtiğimiz hafta Kristiansund BK deplasmanına konuk olan Odds BK, ligin en zayıf halkası karşısına 2 haftalık galibiyet hasretiyle çıkarken, 13 maçtan sadece 1 puan kazanabilen rakibine diş geçiremedi. Mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrılan Odds BK, son 3 haftadan sadece 2 puan toplarken, 16 haftadan ise sadece 20 puan toplayabildi ve alt sıralardan kurtulamadı. Jan Frode Nornes’in öğrencileri bu sezon bir türlü istikrar sağlamayı başaramazken, bu hafta Rosenborg’u sahasında konuk edecek. Sezonun ilk yarısında rakibine 1-0 kaybeden ev sahibi, 3 maçlık performansıyla rakibi karşısında bir kez daha güven vermeyi başaramadı.

Rosenborg 5 Maçtır Kaybetmiyor

Geçtiğimiz hafta Norveç Eliteserien Ligi’nde Tromsö’yü sahasında konuk eden Rosenborg, Victor Jensen, Reitan ve Chrupalla’nın golleriyle 3-0’lık net bir galibiyete imza atarken, yenilmezlik serisini 5 haftaya çıkardı. Son 5 haftadan 3 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan Age Hareide’nin öğrencileri, zirve ile puan farkını 1 maç eksikle 11’e kadar indirdi. Rosenborg sezona iyi bir başlangıç yapamazken, son haftalarda ise Norveç Eliteserien Ligi’nin en formda takımları arasında yer aldı. Sezonun ilk yarısında 1-0 mağlup ettiği Odds BK karşısına çıkacak olan Rosenborg, deplasmanda dezavantajına rağmen galibiyetin favorisi. Konuk ekip son 180 dakika kalesinde gole izin vermedi ve savunma etkisiyle de dikkat çekti.

Odds BK – Rosenborg Maç Bilgileri

Odds BK – Rosenborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Skagerak Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Odds BK’nin 11’i Belli mi?

Odds BK’nin muhtemel kadrosu: Leopold Wahlstedt, Steffen Hagen, Sörensen, Björtuft, Conrad Wallem, Milan Jevtovic, Gaston Kitolano, Solomon Owusu, Abel Stensrud, Ingebrigtsen, Brian Baccay.

Rosenborg’un 11’i Belli mi?

Rosenborg’un muhtemel kadrosu: Andre Hansen, Dahl Reitan, Renzo Giampaoli, Edvard Tagseth, Samual Rogers, Vecchia Holmquist, Jair Skarsem, Carlo Holse, Pavle Vagic, Christian Saeter, Victor Jensen.

İddaa Tahmini

Son 5 haftadan 3 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan Rosenborg, zirve takibi için önemli bir adım atarken, Odds BK deplasmanında kazanarak, yükselişini sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.00

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Rosenborg deplasmandan 3 puanı 3 golle aldı ve galibiyetlerine devam etti. Mücadelede tam 5 gol atılırken, konuk ekip aldığı galibiyetle bizleri yanıltmadı.