Erzgebirge Aue Mainz 05 Bahis Tahmini 31.07.2022

31 Temmuz Pazar akşamı nesine.com sitesi tarafından Türkiye saati ile 19:00’da canlı yayınlanacak olan Almanya DFB Kupası 1. Tur mücadelesinde, Erzgebirge Aue evinde Mainz 05′i konuk edecek.

Betroad, Erzgebirge Aue galibiyetine 7.00, beraberliğe 5.00, Mainz 05 galibiyetine ise 1.44 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.60, 2.5 Alt 2.40 oran kazandırıyor.

Erzgebirge Aue Güven Vermedi

Erzgebirge Aue cephesinde Almanya 3. Lig serüveni Freiburg II deplasmanında beraberlikle başladı. Henüz 1. dakikada 10 kişi kalan rakibi karşısında 1-0 öne geçmeyi başarsa da, skoru korumayı başaramayan ev sahibi, küme düşüşünün ardından kötü performansını sürdürdü. Geçen sezon 2. Bundesliga’ya veda eden Aue, kadrosundan önemli isimleri kaybederken, teknik adam olarak göreve Timo Rost’u getirdi. Düşen kadro kalitesi ilk maçtan ortaya çıkarken, Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında Mainz 05 ile karşı karşıya gelecek olan ev sahibi, güven vermekten çok uzak kaldı.

Mainz 05 Favori Taraf

Almanya Bundesliga’da geçen sezonu 8. olarak tamamlayan Mainz, DFB Kupası’nda ise Son 16 Turu’na kadar yükselmeyi başardı. Bo Svenson yönetiminde alınan sonuçlar ve sergilenen futbol, gelecek sezon için umut verirken, konuk ekip hocasıyla yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Fulgini, Leitsch, Ingvarsen, Burgzorg ve Dominik Kohr’u renklerine bağlayan konuk ekipte, Moussa Niakhaté, St. Juste ve Luca Kilian takımdan ayrıldı. Hazırlık maçlarında galibiyet adına zorlanan Mainz 05, Beşiktaş mağlubiyetinin ardından, Newcastle United karşısında galip gelmeyi başardı. Son maçta ise Athletic Bilbao ile berabere kaldılar. Güçsüz bir rakip karşısına çıkacak olan Mainz, yeni sezona hatasız bir başlangıç yapmak istiyor.

Erzgebirge Aue – Mainz 05 Maç Bilgileri

Erzgebirge Aue – Mainz 05 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Erzgebirgsstadion’da oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Erzgebirge Aue’nin 11’i Belli mi?

Erzgebirge Aue’nin muhtemel kadrosu: Philipp Klewin, Taffertshofer, Burger, Sorge, Schikora, Barylla, Rosenlöcher, Danhof, Knezevic, Stefaniak, Elias Huth.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Maxim Leitsch, Silvan Widmer, Bell, Angelo Fulgini, Ben Bobzien, Martin, Barreiro, Papela, Seon Lee, Burkard.

İddaa Tahmini

Kadro kalitesiyle eşleşmede turun favorisi olan Mainz 05, yeni sezona iyi bir başlangıç yapacak ve Aue deplasmanından galibiyetle dönerek, DFB Kupası’nda tur atlayacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.28

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.44

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Mainz 05 deplasmanda Kohr, Burgzorg ve Ingvartsen’in golleriyle kazandı. Konuk ekip 3 golle tur atlarken, rakibine gol şansı vermedi. Yeni sezona Aue galibiyetiyle başlayan Mainz 05, DFB Kupası’nda bizleri yanıltmadı.