Hammarby IFK Varnamo İddaa Tahmini 31.07.2022

İsveç Allsvenskan’da son maçta da fire vermeyen Hammarby, bu hafta IFK Varnamo karşısında da 3 puan peşinde. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve nesine.com sitesinden takip edilebileceğini belirtelim.

Hammarby ve IFK Varnamo arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Hammarby kazanır 1.32, beraberlik 5.45, IFK Varnamo kazanır ise 9.95 olarak açıklanmış.

Hammarby Rahat Kazandı

Hammarby, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Varbergs deplasmanına konuk olan Marti Cifuentes’in öğrencileri, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’da son haftalarda aldığı galibiyetler ile dikkat çeken Hammarby’de moraller yerinde. Son 3 maçta da kazanan ve zirve takibini devam ettiren Hammarby, İsveç Allsvenskan’da 30 puan topladı ve 4. Sırada yer alıyor. Lider Djurgarden’ın sadece 3 puan gerisindeler ve Hammarby’nin 1 maçı da eksik. Bu hafta Hammarby’de Jon Fjoluson’un sakatlığı sürüyor.

IFK Varnamo Alt Sıralarda

IFK Varnamo’da galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri AIK Stockholm’e 3-2 mağlup oldular. İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 5 maçtan da galibiyet çıkartamayan Peter Johansson’un ekibi, bu 5 maçlık süreçte ise sadece 1 puan toplayabildi. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından düşme hattına da iyice yaklaştılar. Düşme hattında bulunan Sundsvall’ın sadece 3 puan gerisindeler. Bu hafta Hammarby’nin konuğu olacak IFK Varnamo’da Wenderson kart cezalısı.

Hammarby – IFK Varnamo Maç Bilgileri

Hammarby – IFK Varnamo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tele 2 Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hammarby’de Jon Fjoluson’un sakatlığı sürüyor. IFK Varnamo’da Wenderson kart cezalısı.

Hammarby'nin ilk 11’i Belli mi?

Hammarby’nin muhtemel kadrosu: Oliver Nnonyelu Dovin, Simon Sandberg, Mohanad Jeahze, Mads Fenger, Edvin Kurtulus, Darijan Bojanic, Jeppe Andersen, Mayckel Lahdo, Loret Sadiku, Williot Swedberg, Astrit Seljmani

IFK Varnamo'nun ilk 11’i Belli mi?

IFK Varnamo’nun muhtemel kadrosu: Filipp Voytekhovich, Robin Tihi, William Kenndal, Victor Eriksson, Francis De Vries, Victor Larsson, Wenderson Oliveira do Nascimento, Freddy Winst, Abdussalam Magashy, Oscar Johansson, Marcus Antonsson

İddaa Tahmini

Hammarby, maçın net favorisi. Son 3 maçta da fire vermediler ve 9 puan toplayarak zirve takibini devam ettiriyorlar. IFK Varnamo karşısında da kazanırlar ve galibiyet serisini sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.18

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.32

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hammarby, 3 maç aradan sonra mağlup oldu. IFK Varnamo, rakibini 2-1 mağlup ederek sürpriz yaptı.