Elfsborg Hacken İddaa Tahmini 31.07.2022

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Elfsborg evinde, Hacken karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşmanın saat 16.00’da başlayacağını ve nesine.com sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

Elfsborg ve Hacken arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Elfsborg kazanır 2.24, beraberlik 3.95, Hacken kazanır ise 2.85 olarak açıklanmış.

Elfsborg’da Puan Kayıpları

Elfsborg’da moraller bozuk. Son haftalarda puan kayıpları yaşayan Elfsborg, geçen hafta konuk olduğu Kalmar deplasmanında da puan alamadı. Rakibine 1-0 kaybeden Jimmy Thelin’in ekibi, İsveç Allsvenskan’da son haftalardaki düşüşünü devam ettiriyor. Üst üste 4 maçtır galibiyet alamayan Elfsborg, ligde 10. Sırada kadar geriledi. Bu hafta ise zirve takibinde olan Hacken ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Elfsborg’da Simon Olsson kart cezalısı.

Hacken Evinde Kaybetti

Hacken, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Djurgarden’a 2-1 kaybettiler. 1-0 öne geçtiği maçtan puansız ayrılan Hacken’da moraller bozuk. İsveç Allsvenskanda tam 11 maç aradan sonra kaybeden Per Mathias Högmo’nun ekibi, 2. Sırada yer alıyor. Djurgarden ile aralarında 2 puanlık fark var ama Hacken’ın 1 maçının eksik olduğunu belirtelim. Bu hafta konuk olacakları Elfsborg deplasmanında yara sarmak istiyorlar. Maç öncesinde Hacken’da Ali Yousef ve Benie Traore sakat. Kristoffer Lund ise cezalı.

Elfsborg – Hacken Maç Bilgileri

Elfsborg – Hacken Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve nesine.com sitesinden ekranlara gelecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Boras Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elfsborg’da Simon Olsson kart cezalısı. Hacken’da Ali Yousef ve Benie Traore sakat. Kristoffer Lund ise cezalı.

Elfsborg'un ilk 11’i Belli mi?

Elfsborg’un muhtemel kadrosu: Tim Rönning, Maudo, Andre Romer, Leo Vaisanen, Johan Larsson, Emmanuel Boateng, Oliver Zanden, Jacob Ondrejka, Simon Olsson, Per Frick, Rasmus Alm

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın Muhtemel Kadrosu: Peter Abrahamsson, Johan Hammar, Even Hovland, Gustav Berggren, Kristoffer Lund Hansen, Leo Bengtsson, Samuel Gustafsson, Mikkel Jensen, Oscar Uddenas, Alexander Jeremejeff, Valgeir Lunddal Fridriksson

İddaa Tahmini

Elfsborg, üst üste 4 maçtır galibiyet alamıyor. Geçen hafta Kalmar deplasmanında 1-0 kaybettiler. Hacken ise Djurgarden’a mağlup oldu ve liderliği rakibine kaptırdı ama hala liderlik şansı Hacken’ın elinde. Bu hafta konuk olacakları Elfsborg deplasmanında 3 puana yakınlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.59

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.85

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…