İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 07.08.2022

7 Ağustos Cumartesi günü için Süper Lig ve Premier Lig maçlarından oluşturduğum kuponum hazır.

Giresunspor – Adana Demirspor: MS 2, 2.07 (iddaa) – 2.39 (Bets10) ; Giresunspor, geçtiğimiz sezon Süper Lig’de kümede kalmayı başardı. Hakan Keleş yönetiminde 46 puan topladılar ve ligde kaldılar. Umut Nayir ve Chiquinho’nun performansları, kümede kalmaların da belirleyici oldu. Süper Lig’de yeni sezona ise Adana Demirspor maçı ile merhaba diyecekler. Transfer döneminde Giresunspor’un Udinese’den Riad Bajic, Alaves’den Borja Sainz, Adana Demirspor’dan Alper Uludağ, Once Caldas’dan Robert Mejia, ve serbest statüde yer alan Ferhat Kaplan’ı kadrosuna kattığını da belirtelim. Maç öncesinde Giresunspor’da eksik yok. Adana Demirspor, geçtiğimiz sezonu Süper Lig’de 9. sırada tamamlamıştı. Vincenzo Montella yönetiminde 55 puan toplayan Adana Demirspor, yeni sezon öncesinde de önemli takviyeler yaptılar. Olympiakos’dan Henry Onyekuru, Fenerbahçe’den Arda Kurtulan, Aris’den Badou Ndiaye, Real Sociedad’dan Kevin Rodrigues, Çaykur Rizespor’dan Yusuf Sarı, Galatasaray’dan Ali Yavuz Kol ve serbest statüde yer alan Yaroslav Rakitskyi ile kadrosunu güçlendiren Adana Demirspor, güçlü bir kadro kurdu. Süper Lig’de ligin ilk haftasında Giresunspor’a konuk olacak Adana. Demirspor’dan 3 puan bekleniyor. Adana Demirspor, maçın favorisi. Giresunspor’a nazaran kadro kaliteleri daha iyi. Hücum hattına Onyekuru hamlesi de yaptılar. Vincenzo Montella’nın ekibinden 3 puan bekliyorum. Adana Demirspor kazanmayı başarır.

Antalyaspor – Galatasaray: 2.5 ÜST, 1.55 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; Antalyaspor, geçen sezon Süper Lig’in ikinci yarısında harika bir performans göstermişti. Üst üste 16 maçtır mağlubiyet yüzü görmediler ve harika bir sezon geçirdiler. Süper Lig’de bu sezon üst sıralarda yer alması beklenen Kırmızı Beyazlılar, ligin ilk haftasında Galatasaray’ı konuk edecek. Transfer döneminde DL Pro’dan Sam Larsson, Werder Bremen’den Ömer Toprak, Başakşehir’den Soner Aydoğdu, İstanbulspor’dan Alperen Uysal ve Başakşehir’den Cemali Sertel’i kadrosuna katan Antalyaspor’da Galatasaray maçı öncesinde eksik bir oyuncu bulunmuyor. Galatasaray, geçtiğimiz sezon beklentileri karşılayamadı. Yarım sezonluk dilimde Domenec Torrent önderliğinde devam ettiler ama tecrübeli hoca ile de yollar ayrıldı. Galatasaray’da takımın başına Okan Buruk getirildi ve Sarı Kırmızılılar, yeni sezona Antalyaspor maçı ile merhaba diyecek. Transfer döneminde Lyon’dan Leo Dubois, Konyaspor’dan Abdülkerim Bardakçı, AZ Alkmaar’dan Fredrik Midstjö, Altay’dan Kazımcan Karataş ve Benfica’dan golcü Haris Seferovic’i kadrosuna katmayı başaran Galatasaray, Dries Mertens ve Lucas Torreira’da anlaşma sağlamak üzere. Maç öncesinde Galatasaray’da sağ bek Leo Dubos’in sakatlığı bulunuyor. Hücum kimliği yüksek iki takım karşı karşıya gelecek. Antalyaspor, geçen sezon harika bir performans göstererek dikkat çekmişti. Galatasaray’da bu sezon şampiyonluğun güçlü adaylarından olmak istiyor. Gollü bir maç beklentim var. En az 3 gol izleyeceğimiz bir maç olur. 

Manchester United – Brighton: MS 1, 1.42 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; Manchester United’da bildiğimiz gibi göreve Erik ten Hag getirildi. Yeni hocası ile ilk resmi maçına Premier Lig’de Brighton karşısında çıkacak olan Manchester United’da hedef galibiyet. Transfer döneminde Ajax’dan Lisandro Martinez, Brentford’dan Christian Eriksen ve Feyenoord’dan Tyrell Malacia ile kadrosunu güçlendirdiler. Geçen sezon hayal kırıklığı yaratan Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig’de sezonu 6. sırada tamamlamıştı. Ligin ilk haftasında Brighton’ı konuk edecek Manchester United’da Anthony Martial’ın sakatlığı bulunuyor. Brighton, yeni sezonda da yoluna Graham Potter ile devam kararı aldı. Geçen sezon taraftarların protestolarına maruz kalmasına rağmen Graham Potter takımın başında kaldı. Premier Lig’de yeni sezonun ilk haftasında Manchester United’a konuk olacak Brighton’ı zor bir 90 dakika bekliyor. Takımın en önemli 2 oyuncusu Marc Cucurella ve Yves Bissouma takımdan ayrıldı. Bu 2 oyuncudan yaklaşık 95 Milyon Euro gelir elde ettiler. Bu hafta Manchester United’a konuk olacak Brighton’da önemli bir eksik bulunmuyor. Brighton’ın işi zor. Manchester United, Old Trafford’da taraftarının önüne çıkıyor. Manchester United’dan bu hafta galibiyet bekliyorum. Brighton’ı mağlup ederler ve 3 puanın sahibi olurlar.

Toplam İddaa Oranı: 4.55

Bets10 Bahis Oranı: 78.87