Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Manchester City İddaa Tahmini 07.08.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. West Ham evinde, Manchester City karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak olup Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

West Ham ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. West Ham kazanır 8.70, beraberlik 5.45, Manchester City kazanır ise 1.37 olarak açıklanmış.

West Ham Sürpriz Arayacak

West Ham, geçtiğimiz sezonu Premier Lig’de 7. sırada tamamladı. Avrupa bileti alamadılar ama gösterdikleri performans ile tüm dikkatleri üzerine çektiler. Özellikle Jareed Bowen’ın gösterdiği performans ile büyük takımların radarına girdi ama henüz transfer olmadı. Transfer döneminde Sassuolo’dan Gianluca Scamacca, Rennes’den Nayef Aguerd, Burnley’den Maxwel Cornet, PSG’den kaleci Alphonse Areola ve Swansea City’den Flynn Downes’ı kadrosuna katan West Ham’da Andriy Yarmolenko, Ryan Frederiks, Arthur Masuaku ve David Martin ise takımdan ayrılan isimler oldu. Maç öncesinde West Ham’da Angelo Ogbonna’nın sakatlığı var.

Manchester City’den 2 Takviye

Manchester City, geçtiğimiz sezonu Premier Lig’de şampiyon olarak tamamlamıştı. Son haftaya kadar sürdürdükleri yarışta ipi göğüslediler. Son hafta Etihad’da konuk ettikleri Aston Villa’yı 2-0 geriden gelerek 3-2 mağlup etmişlerdi. Yeni sezona ise 2 önemli transfer ile başlayan Pep Guardiola’nın ekibi, Borussia Dortmund’dan Erling Haaland, Leeds United’dan ise Kalvin Phillips ile kadrosunu güçlendirdi. 2 oyuncuya yaklaşık 110 Milyon Euro bonservis ödediler. Geçen hafta ise Community Shield’da Liverpool ile karşılaşan Manchester City, rakibine 3-1 kaybetmişti. Premier Lig’de ilk hafta West Ham’a konuk olacak Manchester City’de eksil yok.

West Ham – Manchester City Maç Bilgileri

West Ham – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 18.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Angelo Ogbonna’nın sakatlığı devam ediyor.

West Ham'ın 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Benjamin Johnson, Kurt Zouma, Craig Dawson, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

Manchester City’nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Ryad Mahrez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Manchester City, sezona Community Shield finalinde mağlubiyet ile başlamıştı. Liverpool’a 3-1 kaybettiler. Premier Lig’de ise ilk hafta West Ham’ın konuğu olacaklar. Guardiola’nın ekibi, farklı bir galibiyet alarak sezona 3 puan işe başlangıç yapar.

İddaa Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 1.40

Bets10 Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Erling Haaland attı, Manchester City kazandı. West Ham’ı deplasmanda 2-0 ile geçerek sezona galibiyet ile başladılar.