TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Konyaspor Bahis Tahmini 08.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de ilk hafta maçında Konyaspor deplasmanda, Ankaragücü’ne konuk olacak. Mücadele saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından ekranlara gelecek.

Ankaragücü ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Ankaragücü kazanır 3.30, beraberlik 3.60, Konyaspor kazanır ise 2.26 olarak açıklanmış.

Ankaragücü Süper Lig’e Hazır

Ankaragücü, geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de mücadele ediyordu. Sezonu şampiyon olarak tamamladılar ve doğrudan Süper Lig’e yükseldiler. 1 senenin ardından tekrardan Süper Lig’e yükselen Ankaragücü, iddialı bir kadro kurma çalışmalarına da devam ediyor. Transfer döneminde Panathinaikos’dan Federico Machede ve Chatzigiovanis Anastasios, Ujpest’den Beridze Giorgi, Fluminense’den Marlon, FK Rostov’dan Sowe Ali, FK Sarajevo’dan Mujakic Nihad, Arsenal Tula’dan Radakovic Uros, Gil Vicente’den Pedrinho, Las Palmas’dan Jese ve Gaziantep FK’da Oğuz Ceylan ile anlaşma sağladılar. Süper Lig’de 1. hafta maçında Konyaspor’u konuk edecek Ankaragücü’nde eksik bulunmuyor.

Konyaspor Galibiyet Peşinde

Konyaspor, sezonu erken açan takımlardan biriydi. Süper Lig’de geçen sezonu 3. sırada tamamladılar ve Konferans Ligi’ne katılmaya hak kazandılar. 3 hafta önce ilk resmi maçını oynayan Yeşil Beyazlılar, 2. eleme turunda Belarus’un BATE Borisov takımı ile karşılaştı ve rakibini 3-0 ve 2-0’lık skorlar ile eleyerek turu geçti. 3. eleme turunda ise İsviçre’nin Vaduz takımına konuk olan İlhan Palut’un ekibi, rakibi ile 1-1 berabere kalarak tur umutlarını Konya’ya taşıdı. Süper Lig’de ilk hafta maçında Ankaragücü’ne konuk olacak Konyaspor’da Oğulcan Ülgün’ün sakatlığı devam ediyor.

Ankaragücü – Konyaspor Maç Bilgileri

Ankaragücü – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Oğulcan Ülgün’ün sakatlığı devam ediyor.

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Akın Alkan, Yasin Güreler, Sinan Osmanoğlu, Yusuf Abdioğlu, Erdem Özgenç, Şahverdi Çetin, Abdullah Durak, Aatif Chahechouhe, Ali Kaan Güneren, Mehmet Murat Uçar, Jese

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Endri Cekici, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Sokol Cikalleshi

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Gollere yönelmekte fayda var. Her iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Hovarda Oranı:KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…