İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 14.08.2022

14 Ağustos Pazar günü Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri bekleyen 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Reims – Clermont: KGVAR, 1.71 (iddaa) – 1.90 (intobet) ; Reims evinde Clermont’u konuk edecek. 14 Ağustos Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1’in 2. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 16:00’da sahne alırken, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de yeni sezona Oscar Garcia yönetiminde hazırlanan Reims, etkisiz geçen sezonun ardından Junya Ito, Gravillon, Emmanuel Agbadou, Patrick Pentz ve Folarin Balogun transferleriyle kadrosunu güçlendirmeye çalışırken, yeni sezon Marsilya deplasmanında farklı mağlubiyetle başladı. Karşılaşmadan 4-1’lik yenilgiyle ayrılan ev sahibinde, sadece yeni transfer Balogun attığı golle olumlu sinyaller verirken, Reims diğer isimlerden istediği katkıyı alamadı. Oyuna sonradan giren ve farkı 3’e indiren Balogun, attığı golün yanı sıra, hücum hattında yarattığı pozisyonlarla dikkat çekti. Savunmada ise ev sahibin tel tel döküldüğünü söyleyebiliriz. Yediği 4 golden çok daha fazla gol fırsatını rakibine veren Reims, yeni sezona kötü başladı. Fransa Ligue 1’de ilk haftanın en zorlu fikstürüne sahip olan Clermont, son şampiyon PSG’ye evinde 5-0 kaybetti. Ev sahibinde yeni sezon kabus gibi başlarken, yapılan tüm transfer hamlelerine rağmen Clermont geçen sezonki sorunları yaşamaya devam etti. Mateusz Wieteska, Neto Borges, Souleymane Cissé, Mehdi Zeffane, Komnen Andric, Yanis Massolin transferleriyle hem savunma hem de hücum hattını güçlendirmeye çalışan Clermont, ilk maçta tam 5 gol yerken, rakip kaleye ise sadece 1 kez isabetli şut gönderebildi. Hatalarını ikinci haftada telafi etmek isteyen Clermont, sezona hazır bir görüntü sergilemedi. Şüphesiz PSG ligin en güçlü takımı ve karşı koymak zor ancak Clermont maç boyunca mücadelesiyle de güven vermeyi başaramadı. İlk hafta performanslarıyla galibiyet adına güven vermeyi başaramayan Reims ve Clermont, aldıkları farklı mağlubiyetin ardından, bu hafta 3 puan adına gol bulmayı başaracaktır.

Nice – Strasbourg: MS 1, 1.94 (iddaa) – 2.20 (intobet) ; 14 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 18:05’te sahne alacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Nice sahasında Strasbourg’u konuk edecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS MAX 2. Fransa Ligue 1’in ilk haftasında Toulouse deplasmanına konuk olan Nice, yeni transferleri ve yeni hocasıyla maça kağıt üzerinde favori olarak çıkarken, ev sahibi adına ilk 45 dakikada işler yolunda gitmedi. Devre arasına 1-0 geride giren ve ilk yarı itibariyle rakip kalede etkili olmakta zorlanan Nice, oyuna Rareş Ilie, Brahimi ve Ramsey’in girmesiyle birlikte ikinci yarıda daha etkili olmayı başarırken, yıldız isim Ramsey topla buluştuğu ilk anda harika bir şutla takımına 1-1’lik beraberliği getirdi. Transferlerin geç gelmesiyle birlikte ilk hafta istediği formasyonla sahaya çıkamayan Lucien Favre, ikinci haftadan çok daha fazlasını istiyor. Yeni hocasıyla ilk iç saha maçını kazanmak isteyen Nice, ilk haftanın ikinci yarısında sergilediği futbolla umut verdi. Fransa Ligue 1’de yeni sezon öncesi Jean-Eudes Aholou, Lucas Perrin, Thomas Delaine ve Colin Dagba transferleriyle kadrosunu güçlendirmeye çalışan Strasbourg, geçtiğimiz hafta sahasında Monaco’yu konuk ederken, Dagba dışında tüm yeni transferlerine mücadelede süre alma şansı tanıyan konuk ekip, 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan ve rakip kaleye isabetli şut dahi atamayan Strasbourg, ikinci yarıda daha iyi bir performansla farkı 1’e indirmeyi başarsa da, Diallo’nun golü mağlubiyete engel olmadı. Julien Stephane’nin kötü bir başlangıç yaparken, ikinci yarıda sergilediği futbolla umutlandı. Konuk ekip bu hafta ise Nice deplasmanına konuk olacak. İlk 2 haftanın en zorlu fikstürlerinden birine sahip olan Strasbourg, üst üste mağlubiyetle almak istemiyor. Güçlenen kadrosu ve yaptığı teknik adam hamlesiyle dikkat çeken Nice, ilk maçta kaybettiği 2 puanı iç sahada galibiyetle telafi edecektir.

Ajaccio – Lens: MS 2, 2.07 (iddaa) – 2.40 (intobet) ; Fransa Ligue 1’in 2. hafta fikstüründe yer alan mücadelede, Ajaccio evinde Lens’i konuk edecek. 14 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak maçı, nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1’e tam 8 yıl aranın ardından geri dönmeyi başaran Ajaccio, konuk olduğu ilk deplasmanda Lyon’a 2-1 kaybetti. Ev sahibi transfer döneminde Mayembo, Clement Vidal, Romain Hamouma, Tohmas Mangani ve Mickael Alphonse’yu kadrosuna katarak, Ligue 1 seviyesine ulaşmaya çalışırken, yeni transferler mağlubiyete çare olmadı. Lyon karşısında maça son derece etkisiz başlayan ve kısa süre içerisinde 2-0 geriye düşen Ajaccio, 27. Dakikada rakibinin 10 kişi kalmasıyla birlikte büyük bir fırsat yakalasa da, Mangani’nin penaltı golü yeterli olmadı. Rakibine savunmada karşı koymakta zorlanan ev sahibi, 45. Dakikada yeni transfer Hamouma’nın kırmızı kartıyla birlikte 10 kişi kaldı. Etkisiz bir sezon başlangıcına imza atan Olivier Pantaloni’nin öğrencileri, iç sahada ilk maçında kazanarak toparlanmak istiyor. Florian Sotoca ilk haftaya damga vururken, Lens iç sahada 3 golle 3 puanı aldı. Fransa Ligue 1’e geri dönmesiyle birlikte üst sıralar için mücadelesini sürdüren Lens, yeni sezon öncesi Loïs Openda, Adam Buksa, Abdul Samed, Brice Samba, Jimmy Cabot ve Poreba’yı transferleriyle kadrosunu güçlendirirken, yeni transferlerden Loïs Openda, Abdul Samed, Brice Samba ve Jimmy Cabot’un forma şansı bulduğu mücadelede Brest’i 3-2’lik skorla mağlup etti. Franck Haise ve öğrencileri hücum performansıyla lige harika bir başlangıç yaparken, savunmada aynı başarıyı gösteremedi. Yenilen 2 golde de savunma hattının bireysel hataları vardı. Sotoca hem havadan hem yerden attığı gollerle ilk haftada golcülüğünü konuşturdu ve 3 golle Lens’e galibiyeti getirdi. Konuk ekip sezona iyi bir başlangıç yaptı ve geçen sezondan başlayan yükselişini sürdürdü. Lens golcüleriyle ilk maçını kazandı. Savunma hatalarını golcüleriyle telafi etmeyi başaran Lens, ilk haftanın ardından ligin güven veren takımları arasında yer aldı. Konuk ekip Ajaccio deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Toplam İddaa Oranı: 6.86

intobet Bahis Oranı: 10.03