Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Werder Bremen İddaa Tahmini 20.08.2022

Borussia Dortmund ile Werder Bremen, Almanya Bundesliga‘nın 3. haftasında karşı karşıya gelecek. 20 Ağustos Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Rexbet, Borussia Dortmund galibiyetine 1.38, beraberliğe 5.49, Werder Bremen galibiyetine ise 7.48 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.41, 2.5 Alt 3.02 oran kazandırıyor.

Borussia Dortmund 3’te 3 Yaptı

Borussia Dortmund cephesinde yeni sezon üzücü bir haberle başlasa da, Sarı Siyahlılar galibiyetten vazgeçmiyor. Büyük umutlarla takıma katılan Haller’in üzücü sakatlığı moralleri bozarken, hücum hattını güçlendirmeye devam eden ev sahibi önce Adeyemi ve ardından Modeste gibi önemli golcülerle hücum hattını güçlendirdi. Almanya Bundesliga’nın ilk 2 haftasında Bayer Leverkusen ve Freiburg’u mağlup eden Eden Terzic’in öğrencileri, attığı 4 gole karşılık, kalesinde sadece 1 gole izin verdi. Freiburg deplasmanında 1-0 geriden gelerek kazanan ev sahibinde, oyuna sonradan dahil olan yeni transfer Jamie Bynoe-Gittens golüyle geri dönüşü başlatırken, Wolf ve Moukoko galibiyet gollerini kaydetti. 17 yaşındaki yıldız Moukoko karşılaşmaya 1 gol, 1 asistle damga vurdu. Formda Dortmund galibiyetlerine iç sahada devam etmek istiyor.

Werder Bremen Galibiyetleri Kaçırdı

Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Werder Bremen, Bundesliga’ya Ole Werner önderliğinde iyi bir geri dönüş yaptı. İlk 2 haftadan 2-2’lik beraberlikler alsa da, hem Wolfsburg hem de Stuttgart karşısında konuk ekip galibiyete daha yakın taraftı. İlk 2 haftada üstünlüğünü korumayı başaramayan Werder Bremen, hücum hattındaki etkisiyle dikkat çekerken, geçen sezonun yıldız golcüsü Niclas Füllkrug 2’de 2 yapmayı başardı. Werder Bremen galibiyet adına yetersiz kalsa da, ilk 2 haftanın en iyi futbollarından birini sergiledi. Savunmadaki hatalarına bir türlü çözüm bulamayan konuk ekip, buna rağmen hücum hattındaki etkisiyle kolay lokma olmadığını ispatladı.

Dortmund – Werder Bremen Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Borussia Dortmund takımında Sebastien Haller ve Niklas Süle sakat. Werder Bremen cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Laurenz Lotka, Thomas Meunier, Nico Schulz, Nico Schlotterbeck, Brandt, Bellingham, Salih Özcan, Marco Reus, Emre Can, Guerreiro, Karim Adeyemi.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Milos Veljkovic, Gebre Selassie, Niklas Stark, Marco Friedl, Romano Schmid, Füllkrug, Jens Stage, Mitchell Weiser, Bittencourt, Oliver Burke.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda çok formda. Henüz mağlubiyeti bulunmayan Dortmund ve Werder Bremen’in, bu hafta karşılıklı gollerle galibiyet peşinde olacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Dortmund, 89. dakikaya ise 2-0’lık üstünlükler girmeyi başarırken, Werder Bremen harika bir geri dönüşe imza attı ve 5 dakika içerisinde skoru 3-2’ye getirdi. Kazananları tebrik ederiz.