Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Nantes İddaa Tahmini 20.08.2022

Fransa Ligue 1‘de 3. haftaya girilirken, 20 Ağustos Cumartesi günü fikstüründe yer alan mücadelede Marsilya ile Nantes karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 22:00.

Velodrome Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Best10, Marsilya kazanır seçeneğine 1.62, beraberliğe 4.20, Nantes kazanır seçeneğine ise 5.45 oran belirlemiş durumda.

Marsilya Üstünlüğünü Koruyamadı

Igor Tudor önderliğinde Marsilya için yeni sezon harika bir galibiyetle başlarken, 2. haftada beraberlikle devam etti. Yeni transferleriyle Reims’i iç sahada 4-1 mağlup etmeyi başaran ev sahibi, ilk haftanın en iyi performanslarından birini ortaya koyarken, geçtiğimiz hafta Brest ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Mücadelede Nuno Tavares ile 1-0 öne geçmeyi başaran Marsilya, üstünlüğü koruyamadı. Hücum etkisi ev sahibinde devam ederken, ikinci hafta savunmada önemli açıklar izledik. Brest’e çok fazla gol şansı veren Marsilya, mağlubiyetten kurtulsa da, deplasman performansıyla yetersiz kaldı. Yeni transfer Alexis Sanchez maça sonradan dahil olurken, etkisiz kalan isimler arasında yer aldı. Kadro kalitesini sahaya yansıtmakta zorlanan Marsilya, aynı hataları Nantes karşısında tekrarlamak istemiyor.

Nantes Galibiyeti Kaçırdı

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Lille’i sahasında konuk eden Nantes, zorlu mücadelede galibiyeti kaçıran taraf oldu. Karşılaşmada 1-0 öne geçmeyi başaran Nantes, bitime 14 dakika kala kalesinde beraberlik golünü gördü. Kıran kırana mücadelede Antoine Kombouare’nin öğrencileri iyi bir sınav verdi. Angers beraberliğinin ardından puan kayıplarına devam eden konuk ekip, ilk maçın aksine geçtiğimiz hafta çok daha iyi bir futbol ortaya koydu. Fransa Kupası’nın son sahibi, geçen sezon yaptığı büyük sürprizin ardından, yeni sezona iyi sayılabilecek bir başlangıç yaptı. Sadece Süper Kupa finalinde yıldızlar topluluğu PSG’ye mağlup olan Nantes’i, yeni sezonda mağlup edebilmek kolay değil.

Marsilya – Nantes Maç Bilgileri

Marsilya – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Paul Lopez, Jordan Amavi, Duje Caleta Car, Isaak Touré, Sead Kolosinac, Matteo Guendouzi, Jordan Veretout, Cengiz Ünder, Bakambu, Bamba Dieng, Arkadiusz Milik.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Sylla, Dennis Appiah, Andrei Girotto, Corchia, Moutoussamy, Regis Coco, Moussa Sissoko, Bukari, Merlin, Mostafa Mohamed.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 sahnesinde yeni sezon heyecanı devam ederken, Marsilya ve Nantes henüz hiç maç kaybetmedi. İki takımda rakiplerine kolay geçit vermiyor. Zorlu mücadelede taraf bahsinin oldukça güç, Karşılıklı Gol Var seçeneğinin ise denenmeye değer olduğunu düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.69

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Marsilya kritik bir galibiyet aldı. Ev sahibi 10 kişiyle kazanırken, namağlup bir performansla Ligue 1 serüvenine devam etti. Kazananları tebrik ederiz.