İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 21.08.2022

21 Ağustos Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelelerini kupon haline getirdik. Bol şanslar.

Napoli – Monza: H1, 1.68 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; 21 Ağustos Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi 2. hafta mücadelesinde, Napoli ile Monza karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 19:30. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Napoli, İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezonun en iyi başlangıçlarından birine imza attı. Transfer döneminde önemli takviyelerle şampiyonluk kadrosu kuran ev sahibi, ilk haftada konuk olduğu Hellas Verona deplasmanından 5-2’lik galibiyetle ayrıldı. Yeni transferlerden Min-jae Kim, Zambo Anguissa,Khvicha Kvaratskhelia karşılaşmada forma şansı bulurken, Kvaratskhelia 1 gol, 1 asistlik katkısıyla ilk haftadan beğeni topladı. Güçlenen kadrosuyla ilk haftadan rüştünü ispatlayan Napoli, 1-0 geriden gelerek aldığı 5 gollük galibiyetle birlikte, kadro kalitesini sahaya yansıttı. Luciano Spalletti ve öğrencileri ilk iç saha maçında galibiyeti hedefliyor. Monza için İtalya Serie A Ligi mağlubiyetle başladı. Tarihinde ilk kez Serie A Ligi2nde mücadele eden konuk ekip, yeni sezon için güçlü bir kadro kursa da, Torino karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Giovanni Stroppa ve öğrencilerinde ilk hafta tecrübe eksikliği dikkat çekerken, mücadeleleri ise takdir topladı. Transfer döneminde Andrea Karboni, Di Gregorio, Leonardo Mancuso, Pedro Pereira, Valentin Antov, Warren Bondo, Andrea Ranocchia, Caprari, Crango, Matteo Pesina, Batella, Colpani, Ranokya, Stefano Sensi’yi kadrosuna katan ve yeni bir kadro kuran Monza, beraber oynama alışkanlığını kazanmasıyla birlikte Serie A Ligi’nde daha iyi sonuçlar alacaktır. İtalya Serie A Ligi’nde ilk haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen Napoli, iç sahada rahat galibiyetlerine ligin yeni temsilcisi Monza karşısında devam edecektir.

Empoli – Fiorentina: KGVAR, 1.42 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 21 Ağustos Pazar günü 2. hafta heyecanı devam ederken, Empoli ile Fiorentina kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.Empoli cephesinde sezon yeni teknik adam ve yeni transferlere rağmen mağlubiyetle başladı. Sezon başında göreve Paolo Zanetti’yi getiren ev sahibi, Guglielmo Vicario, Liberato Cacace, Petar Stojanovic, Razvan Marin, Sebastiano Luperto, Mattia Destro, Martín Satriano, Sam Lammers ve Cambiahgi transferleriyle kadrosunu güçlendirirken, yeni sezonda çıktığı 2 maçı da kaybetti. İtalya Kupası 1. Tur kapsamında SPAL’a 2-1’lik skorla kaybeden Empoli, İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftası ise deplasmanda Spezia’ya 1-0 kaybetti. Ev sahibi iki kulvarda birden yaptığı kötü başlangıcı iç saha galibiyetiyle telafi etmek istiyor. Fiorentina cephesinde yeni sezonda alınan üst üste galibiyetler moralleri yerine getirdi. İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftası Vincenzo Italiano ve öğrencileri için gol düellosuyla geçerken, konuk ekip sahasında Cremoense’yi 3-2’lik skorla mağlup etti. 3 puanı 3 golle alan Fiorentina, doğrudan katıldığı UEFA Konferans Ligi Play Off Turu’nun ilk maçında ise sahasında Twente’yi 2-1 mağlup ederek, tur için avantaj sağladı. İki kulvarda birden galip gelmeyi başaran Fiorentina, yeni sezondaki ilk deplasman sınavını ise lige mağlubiyetle başlayan Empoli karşısında verecek. Konuk ekip zorlu bir fikstürle karşı karşıya kalsa da, galibiyetlerine devam etmek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, ilk galibiyetini almak isteyen Empoli ve galibiyetlerine devam etmek isteyen Fiorentina’nın karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Atalanta – Milan: 2.5 ÜST, 1.52 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 21 Ağustos Pazar akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi 2. hafta mücadelesinde, Atalanta ile Milan karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak maçı, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftasında Sampdoria deplasmanına konuk olan Atalanta, Rafael Toloi ile ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapatırken, son sözü oyuna ikinci yarıda dahil olan yeni transfer Ademola Lookman söyledi ve ev sahibi karşılaşmadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, aldığı rahat galibiyetin yanı sıra sezon başında sergilediği futbolla dikkat çekti. Kadrosunu önemli takviyelerle güçlendiren ve yeni transferlerine ilk haftada forma şansı veren Atalanta, yeni sezonun ilk iç saha maçına son şampiyon Milan karşısında çıkacak. Ev sahibi ezeli rakibine son 3 resmi maçta da diş geçiremedi ve mağlup oldu. Atalana bu kötü seriyi taraftarı önüde sonlandırmak istiyor. Stefano Pioli ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona son şampiyona yakışan bir başlangıç yaptı. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk hasretine son veren Milan, transfer döneminde Ante Rebic, Charles De Ketelaere, Junior Messias, Origi, Adli ve Florenzi takviyeleriyle kadrosunu güçlendirdi. Geçtiğimiz hafta taraftarı önünde Udinese’yi konuk eden Milan, 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 4-2’lik galibiyetle ayrıldı. Maçın hemen başında duran topla 1-0 geriye düşen Milan, akan oyunda rakibine kolay kolay gol fırsatı tanımazken, Ante Rebic ve Brahim Diaz ikilisi galibiyetin mimarı oldular. Özellikle hücum hattına önemli takviyeler yapan konuk ekip, ilk 90 dakikada 5 gol atmayı başardı. Son 5 maçta ise 19 golü bulunan Milan, İtalya Serie A Ligi’ne damga vurmaya devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nin en iyi hücum hatlarına sahip olan Atalanta ve Milan, yeni sezona golcüleriyle iyi bir başlangıç yaptı. İki takımın mücadelesinde 2.5 gol barajının rahatlıkla aşılacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.62

Bets10 Bahis Oranı: 30.72