İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 21.08.2022

21 Ağustos Pazar günü için İddaa fikstüründe yer alan, 3 güvendiğimiz mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Frankfurt – Köln: KGVAR, 1.41 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 21 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Eintracht Frankfurt ile Köln karşı karşıya gelecek. Eintracht Frankfurt cephesinde moraller bozuk. Ev sahibi yeni sezona Almanya DFB Kupası’nda Magdeburg galibiyetiyle başlarken, önce Almanya Bundesliga ardından UEFA Süper Kupa’da aldığı kötü sonuçlarla yeni sezona kötü bir başlangıç yaptı. İlk hafta son şampiyon Bayern Münih’i sahasında konuk eden Frankfurt, kalesinde yarım düzine gole engel olamazken, 6-1’lik hezimetle sahadan ayrıldı. UEFA Süper Kupa finalinde ise Real Madrid’e 2-0 kaybeden Oliver Glasner’in öğrencileri, üst üste mağlubiyetlerin ardından geçtiğimiz hafta deplasmanda Hertha Berlin ile 1-1 berabere kaldı. Almanya Bundesliga’da bileği bükülmeyen Köln, UEFA Konferans Ligi’nde yeni sezonun ilk mağlubiyetini aldı. Konuk ekip geçtiğimiz hafta sahasında MOL Fehervar’ı konuk ederken, 1-0 öne geçtiği maçta 25. dakikada 10 kişi kaldı ve önce skor hakimiyetini kaybetti, ardından karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. Almanya Bundesliga sahnesinde önce Schalke 04’ü 1-0 geriden gelerek 3-1 mağlup eden Steffen Baumgart’ın öğrencileri, ardından zorlu Leipzig deplasmanından 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Konuk ekip ligdeki etkisini geçen sezondan itibaren sürdürmeyi başarırken, Konferans Ligi sahnesinde beklenmedik bir mağlubiyet aldı. Lige yorgun ve moralsiz dönen Köln, Frankfurt galibiyetiyle toparlanmak istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, ligde galibiyete hasret kalan Frnakfurt ve lige yorgun dönen Köln’ün bu hafta kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum. Mücadelede tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

Bochum – Bayern Münih: MS 2 (-2), 1.84 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; Bochum sahasında Bayern Münih’i konuk edecek. Almanya Bundesliga’da 3. haftanın kapanış mücadelesi 21 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:30’da sahne alırken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Bochum yeni sezona kabus gibi bir başlangıç yaptı. Ev sahibi ilk 2 haftanın tamamından mağlubiyetle ayrılırken, Bayer Leverkusen ile birlikte en zayıf halkalar arasında yer aldı. Thomas Reis’in öğrencileri, sahasında Mainz’a 3-1’lik skorla kaybederken, Hoffenheim’a ise deplasmanda 3-2 kaybetti. İlk haftanın aksine geçtiğimiz haftada daha iyi bir hücum performansı sergileyen Bochum, savunmadaki zafiyetlerine devam edince, üst üste mağlubiyetlerden kurtulamadı. Bu hafta son şampiyon Bayern Münih karşısına çıkacak olan ev sahibi, lige en iyi başlangıcı yapan Münih karşısında sürpriz arayacak. Reis ve öğrencilerinin ilk 2 hafta performansı güven vermekten çok uzakta. Bayern Münih son şampiyon unvanına yakışan bir sezon başlangıcına imza attı ve Almanya Bundesliga serüvenine 2’de 2 yaparak başladı. İlk hafta ezeli rakiplerinden Frankfurt karşısında tam yarım düzine golle galip gelen konuk ekip, 6-1’lik harika başlangıcın ardından, bir diğer ezeli rakibi Wolfsburg’u 2-0’lık skorla mağlup etti. Yeni transfer Mane ilk 2 haftada rakip fileleri havalandırmayı başarırken, genç yıldız Jamal Musiala ise 4 gollük katkısıyla sezona fırtına gibi başladı. Kısa sürede liderlik koltuğunu ele geçiren Nagelsmann2ın öğrencileri, galibiyet serisini sürdürmek istiyor. İlk 2 haftada sergilediği futbolla şampiyonluğun en güçlü adayı haline gelen Bayern Münih, şu ana kadar ligin en güven veren takımı. Yeni sezonun en iyi başlangıcına imza atan Bayern Münih, ilk 2 haftada aldığı farklı galibiyetlere Bochum deplasmanında devam edecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toulouse – Lorient: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde 3. hafta heyecanı 21 Ağustos Pazar günü fikstürüyle devam ederken, Toulouse sahasında Lorient’i konuk edecek. beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 16:00. Fransa Ligue 1 sahnesinde geçtiğimiz hafta Troyes deplasmanına konuk olan Toulouse, ilk yarıyı 1-0 önde kapatırken, ikinci yarıda ise farkı 3’e çıkardı. İlk hafta Nice karşısında galibiyeti kaçıran ev sahibi, yükselişin sinyallerini ilk haftadan vermişti. Geçtiğimiz hafta ise Troyes karşısında 3-0’lık galibiyete uzanan Toulouse, ilk 2 hafta yeni transferleri Thijs Dallinga ve Zakaria Aboukhlal’a ilk 11’de forma şansı verirken, ev sahibi güçlenen kadrosuyla ilk 2 haftaya damga vurdu diyebiliriz. Ligin yeni temsilcileri arasında en iyi performansı sergileyen Toulouse, bu hafta iç sahada Lorient’i konuk edecek. Nice ve Troyes karşılaşmalarında ortaya koyulan mücadele, ev sahibi adına güven vermeye devam ediyor. Lorient cephesinde Regis Le Bris dönemi galibiyetle başladı. Konuk ekip yeni sezona teknik adam değişikliğiyle başlarken, Montassar Talbi, Darlin Yongwa, Gédéon Kalulu ve Yvon Mvogo transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. İlk maçına Rennes deplasmanında çıkan Lorient, Darlin dışında tüm yeni transferlerine ilk 11’de forma şansı verirken, güçlü rakibini deplasmanda 1-0 mağlup etti. Geçen sezona damga vuran takımlar arasında yer alan Rennes karşısında harika bir savunma performansı sergileyen konuk ekipte, kaleci Mvoga iyi bir sınav verdi. Pozisyon bulmakta zorlanan Lorient, galibiyet golünü Theate’nin ters vuruşuyla buldu. Geçtiğimiz hafta ise Lyon maçı ertelenirken, dinlenme fırsatı buldular. İki formda takımın karşı karşıya geleceği mücadelede taraf bahsi oldukça zor. İki takımında bu hafta skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.30

Bets10 Bahis Oranı: 6.28