İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 21.08.2022

Fransa Ligue 1’in 3. haftası kapsamında 21 Ağustos Pazar günü sahne alacak mücadeleleri kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Rennes – Ajaccio: MS 1, 1.27 (iddaa) – 1.44 (Bets10) ; beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından 21 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:05’te naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Rennes ile Ajaccio karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1 sahnesinde geçtiğimiz hafta Monaco deplasmanına konuk olan Rennes, lige yaptığı kötü başlangıcı ezeli rakibi karşısında da telafi edemedi. Bruno Genesio ve öğrencileri sezon başlangıcını iç sahada 1-0’lık Lorient mağlubiyetiyle yaparken, 15. Dakikadan itibaren 10 kişi yakaladığı ve 1-0 öne geçmeyi başardığı Monaco karşısında 1 puanla yetindi. Gaetan Laborde’nin gol puan kaybına engel olmazken, mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Geçen sezon Fransa Ligue 1’de şampiyonluk yarışına dahil olmayı başaran Rennes, yeni sezonun ilk 2 haftasında ise zayıf halkalar arasında yer aldı. Ev sahibi galibiyet hasretine son vermek istiyor. Ajaccio cephesinde Fransa Ligue 1 heyecanı puan kayıplarıyla başladı. Ligin yeni temsilcisi 2 haftadan 1 puan çıkarmayı başarırken, Olivier Pantaloni  ve öğrencileri özellikle 2. hafta performansıyla toparlanma sinyalleri verdi. İlk sınavını Lyon deplasmanında veren Ajaccio, 10 kişiyle deplasmandan 2-1 mağlup dönerken, geçtiğimiz hafta ise sahasında Lens ile golsüz berabere kaldı. Lens karşısında iyi bir savunma performansı ortaya koyan konuk ekip, Lyon karşısında ise mağlup olmasına rağmen iyi bir mücadele sergilemişti. Mayembo, Clement Vidal, Romain Hamouma, Tohmas Mangani ve Mickael Alphonse transferleriyle kadrosunu güçlendiren konuk ekip, yeni transferlerin takıma adapte olmasıyla birlikte daha iyi oynamaya başladı. İlk 2 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Rennes, geçen sezonki iyi performansını arıyor. Ev sahibi Fransa Ligue 1’de ilk galibiyetini yeni temsilci Ajaccio karşısında alacaktır.

Clermont – Nice: MS 2, 1.83 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; 21 Ağustos Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Clermont ile Nice karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 16:00. Fransa Ligue 1’de yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Clermont, geçtiğimiz hafta harika bir geri dönüşle ilk galibiyetini aldı. Ev sahibi ilk haftanın en zorlu fikstürüyle karşı karşıya kalırken, yıldızlar topluluğu PSG’ye iç sahada 5-0 kaybetti. Geçtiğimiz hafta Reims karşısında da maça etkisiz başlayan Pascal Gastien’in öğrencileri, devre arasına 2-0 geride girerken, rakibinin 10 kişi kalmasıyla birlikte harika bir geri dönüşe imza attı ve karşılaşmadan 4-2’lik galibiyetle ayrıldı. Ev sahibinde 3 puanla moraller yerine gelirken, Clermont galibiyetlerine Nice karşısında devam etmek istiyor. Fransa Ligue 1’de yeni sezona Lucien Favre önderliğinde merhaba diyen Nice, henüz galibiyetle tanışmayı başaramazken, ilk mağlubiyetini ise UEFA Konferans Ligi’nde aldı. Fransa Ligue 1’de ilk 2 haftayı Toulouse ve Strasbourg karşısında 1-1’lik beraberliklerle kapatan Nice, geçen hafta ise Maccabi Tel Aviv deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Teknik adam hamlesi ve yeni transferlerle güçlenerek yoluna devam etmesi beklenilen Nice, geçen sezonkinden daha kötü bir performans grafiğiyle karşımıza çıktı. Konferans Ligi’nden yorgun dönen Favre’nin öğrencileri, kabusa son vermek istiyor. Kadrosunu güçlendiren, yeni bir teknik adamla sezonu açan Nice, henüz galibiyetle tanışmadı. Nice artık puan kayıplarına dur diyecek ve kadro kalitesini ortaya koyarak ilk galibiyetini alacaktır.

Lille – PSG: MS 2, 1.33 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; Son şampiyon PSG, 21 Ağustos Pazar akşamı Lille deplasmanına konuk olacak. Fransa Ligue 1’in 3. hata mücadelesi Türkiye saati ile 21:45’te start alırken, beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak. Yeni sezonda göreve Paulo Fonseca’yı getiren Lille, transfer döneminde Mohamed Bayo, Alexsandro, Rémy Cabella, Akim Zedadka, Ismaily ve Jonas Martin takviyeleriyle kadrosunu güçlendirdi. Sezon açılışını Auxerre’ye karşı yapan ev sahibi, iç sahada 4-1’lik skorla 3 puana uzandı. İlk deplasman sınavını ise geçtiğimiz hafta Nantes’e karşı veren Lille, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede mağlubiyetten yeni transfer Ismaily’in golüyle kurtuldu. Ev sahibinde Fonseca döneminin iyi başladığını söyleyebiliriz. Hücumcu bir takım kimliğine bürünen Lille, yeni sezonun en formda takımı PSG’yi sahasında konuk edecek. Yıldızlar topluluğu PSG yeni sezonda engel tanımıyor. Christophe Galtier yönetiminde sezona başlayan konuk ekip, şu ana kadar çıktığı tüm maçlardan farklı galibiyetler aldı. Süper Kupa finalinde Nantes’i 4-0 mağlup eden PSG, Ligue 1 sahnesinde ise önce Clermont’u 5-0, ardından Montpellier’i iç sahada 5-2 mağlup etti. 3 maçta tam 14 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran PSG’de, Neymar ve Messi sezona harika başladı. Galtier’in göreve gelmesiyle birlikte tüm takımın performansı arttı diyebiliriz. Konuk ekip farklı galibiyetlerine ezeli rakiplerinden Lille karşısında devam etmek istiyor. PSG yeni sezonda çok formda ve moralli. Fransa Ligue 1’i kısa sürede domine etmeyi başaran PSG, ilk 2 haftaya damga vurdu. Galtier’in öğrencileri harika performansını ezeli rakibi Lille karşısında 3 puanla taçlandıracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.09

Bets10 Bahis Oranı: 4.48