Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Torino İddaa Tahmini 01.09.2022

Atalanta evinde Torino‘yu konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin iki namağlup takımının karşı karşıya geleceği mücadele, 1 Eylül Perşembe akşamı sahne alacak. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati ise 21:45.

Bets10, Atalanta galibiyetine 1.72, beraberliğe 4.00, Torino galibiyetine ise 4.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.19 oran kazandırıyor.

Atalanta Evine Galibiyetle Döndü

Gian Piero Gasperini ve öğrencileri yeni sezonda namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Transfer döneminde Jérémie Boga, Ademola Lookman ve Ederson’u kadrosuna katan Atalanta, 3 haftalık fikstürden 7 puan topladı. Ev sahibi sadece Milan derbisinden 1-1’lik beraberlikle puan kaybı yaşarken, son şampiyon karşısında galibiyete daha yakın bir futbol ortaya koydu. Sampdoria ve Hellas Verona deplasmanlarında ise kalesini gole kapatarak kazanan Atalanta, yeni sezonda iyi savunma performansıyla dikkat çekti. Geçtiğimiz hafta Hellas Verona deplasmanından Teun Koopmeiners’in golüyle galip dönen ev sahibinde moraller yerinde.

Torino Namağlup Devam Ediyor

İtalya Serie A Ligi sahnesinde ilk 3 hafta geride kalırken, Ivan Juric ve öğrencilerini mağlup edebilen çıkmadı. 3 haftalık fikstürden 7 puan toplamayı başaran Torino, ilk haftaların en iyi takımlarından birisi oldu. Monza ve Cremonese engellerini galibiyetle geçen konuk ekip, tek puan kaybını ise Lazio deplasmanında yaşadı.Ezeli rakibiyle golsüz berabere kalan Torino, kalesinde gördüğü 2 gole karşılık, 4 golle rakiplerine karşılık verdi. Ivan Juric ve öğrencileri Atalanta deplasmanına formda ve moralli çıkacak.

Atalanta – Torino Maç Bilgileri

Atalanta – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta’da Davide Zappacosta ve Berat Djimsiti’nin sakatlıkları bulunuyor. Torino cephesinde ise Aleksey Miranchuk ve David Zima’nın sakatlıkları devam ediyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Hans Hateboer, Rafael Toloi, Merih Demiral, Giorgio Scalvini, Joakim Maehle, Ruslan Malinovskyi, Marten de Roon, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Duvan Zapata.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Singo, Nemanja Radonjić, Samuele Ricci, Karol Linetty, Antonio Sanabria, Marko Pjaca.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde yoluna namağlup devam eden Atalanta ve Torino, ilk 3 haftanın en iyileri arasındaydı. İki takımında iyi futbolunu bu hafta sürdüreceğini ve ilk 45 dakikada birbirlerine geçit vermeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.08

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.35

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta iç sahada rahat bir galibiyet aldı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan ev sahibi, ikinci yarıda skoru 3-1’e getirmeyi başardı ve namağlup Torino’ya yeni sezonda ilk mağlubiyetini tattırdı.