Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Bologna Salernitana Bahis Tahmini 01.09.202

1 Eylül Perşembe akşamı İtalya Serie A Ligi sahnesinde 4. hafta heyecanı yaşanmaya devam ederken, Bologna sahasında Salernitana‘yı konuk edecek. S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati ise 21:45.

intobet, Bologna galibiyetine 1.92, beraberliğe 3.60, Salernitana galibiyetine ise 4.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.70, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Bologna Puan Kayıplarıyla Başladı

Geçtiğimiz hafta Milan deplasmanına konuk olan Bologna, evine 2-0’lık mağlubiyetle döndü ve Serie A Ligi’nde puan kayıplarına devam etti. Sezon başında Arthur Theate, Aaron Hickey ve Mattias Svanberg gibi 3 önemli yıldızını kaybeden ve yerlerini Michel Aebischer, Lewis Ferguson, Matteo Angeli, Charalampos Lykogiannis ve Andrea Cambiaso transferleriyle doldurmaya çalışan ev sahibi, 3 haftalık fikstürden sadece 1 puan çıkarabildi. Zorlu Lazio ve Milan deplasmanlarından puan çıkaramayan Bologna, Hellas Verona’dan ise iç sahada 1-1’lik beraberlikle 1 puanı aldı. İlk 2 haftada skor üretmeyi başaran ev sahibi, Milan karşısında ise skor üretemedi. Yeni sezonda şu ana kadar sadece Marko Arnautovic skor katkısı vermeyi başardı ve 3 maçta 2 gole imza attı.

Salernitana 4 Golle Kazandı

Salernitana yeni sezonun ilk galibiyetini aldı. Davide Nicola ve öğrencileri ilk 2 haftada kaybedilen 5 puanın ardından, Sampdoria’yi iç sahada 4-0 mağlup etmeyi başardı. Son 2 hafta kalesinde gole geçit vermeyen konuk ekip, rakip filelere ise 4 gol gönderdi. Sampdoria karşısında Erik Botheim ve Boulaye Dia etkisin izledik. Yeni transferleriyle kazanan Salernitana, sezonun ilk ve tek mağlubiyetini ise ilk hafta Roma’ya karşı aldı. Roma mağlubiyeti ve Torino beraberliğinin ardından ligde yükselişe geçen konuk ekip, 3 maçtır kazanamayan Bologna karşısında galibiyet arayacak. Son 2 hafta gol yemeden 4 puan toplamayı başaran Salernitana, 4. haftada sahaya moralli ve formda çıkacak.

Bologna – Salernitana Maç Bilgileri

Bologna – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Renato Dall Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana takımında Ivan Radovanovic, Matteo Lovato ve Emil Bohinen’in sakatlıkları devam ediyor.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Lorenzo De Silvestri, Kevin Bonifazi, Gary Medel, Nicolas Dominguez, Andrea Cambiaso, Roberto Soriano, Marko Arnautovic, Denso Kasius, Musa Barrow, Jerdy Schouten.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Luigi Sepe, Norbert Gyömber, Dylan Bronn, Federico Fazio, Tonny Vilhena, Michele Cavion, Giulio Maggiore, Antonio Candreva, Erik Botheim, Federico Bonazzoli, Pasquale Mazzocchi.

İddaa Tahmini

Bologna ve Salernitana yeni sezonda sergiledikleri performans grafiğiyle henüz galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. İki takımında bu hafta puan kaybı yaşsa dahi, 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden kazanan çıkmadı. Bologna ve Salernitana 90 dakika sonunda attığı 1’er golle 1’er puana razı geldi. İki takımda skor üreterek Serie A Ligi sahnesinde bizleri yanıltmadı.