Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leicester City Manchester United İddaa Tahmini 01.09.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Üst üste 2 maçtır kazanan Manchester United deplasmanda, Leicester City’nin konuğu olacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Leicester City ve Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Leicester City kazanır 3.45, beraberlik 3.85, Manchester United kazanır ise 2.08 olarak açıklanmış.

Leicester City 4 Maçtır Kazanamıyor

İngiltere Premier Lig’de sezona kabus gibi başlayan Leicester City, geride kalan ilk 4 haftada galibiyet ile tanışamadı. Ligin ilk haftasında Brentford ile 2-2 berabere kalarak 1 puan almışlardı. Bu beraberliğin ardından üst üste 3 maçtır mağlup oldular. Geçen hafta Stamford Bridge’de 10 kişi kalan Chelsea’ye karşı 2-1 mağlup oldular. Jamie Vardy ile de çok net fırsatları haryacan bir Leicester City vardı. Bu hafta King Power’da Manchester United’ı konuk edecek olan Leicester City, Premier Lig’de son sırada yer alıyor. Maç öncesinde Leicester City’de Ricardo Pereira ve Ryan Bertrand’ın sakatlıkları var.

Manchester United Tek Golle Kazandı

Manchester United, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Southampton deplasmanına konuk olan Manchester United, Bruno Fernandes’in attığı tek golle 3 puanı kaptı ve üst üste 2. Galibiyetini elde etti. Bir önceki hafta ise Old Trafford’da Liverpool’u 2-1 ile geçmişlerdi. Premir Lig’de 4 hafta sonunda 6 puan toplayan Kırmızı Şeytanlar, 11. Sırada yer alıyor. Bu hafta konuk olacakları Leicester City deplasmanında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Manchester United’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Leicester City – Manchester United Maç Bilgileri

Leicester City – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Ricardo Pereira ve Ryan Bertrand’ın sakatlıkları var.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, Ricardo Pereira, Çağlar Söyüncü, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Ademola Lookman, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Jamie Vardy

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Diogo Dalot, Raphael Varane, Hary Maguire, Alex Telles, Scott McTominay, Fred, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo

İddaa Tahmini

Temposu yüksek gollü bir maç beklentim var. Manchester United, yavaş yavaş ritmini bulmaya başladı. Leicester City’de ise kara bulutlar dolaşıyor ve reaksiyon göstermeleri şart. King Power’da iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.41

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, galibiyet serisini devam ettirdi. Leicester City deplasmanında 1-0 kazandılar ve çıkışını sürdürdüler.