LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Barcelona İddaa Tahmini 03.09.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Barcelona deplasmanda, Sevilla’ya konuk olacak. Karşılaşma saat 22.00’de oynanacak ve S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Sevilla ile Barcelona takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Sevilla galibiyetine 4.30, beraberlik tercihine 3.75, Barcelona galibiyetine ise 1.85 verildiğini görüyoruz.

Sevilla 3 Maçtır Kayıp

Sevilla, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Almeria deplasmanından puansız döndü. Erken golle öne geçmeyi başardılar ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. La Liga’da ilk 3 haftada sadece 1 puan toplayabilen Julen Lopetegui’nin ekibi, yeni sezona oldukça kötü başladı. Ligde tek puanını 2. haftada Valladolid karşısında alabildiler. Osasuna ve Almeria karşısında ise mağlubiyet yaşadılar. Bu hafta Barcelona’yı konuk edecek olan Sevilla’da Marcao ve Jesus Corona’nın sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Barcelona Favori Taraf

Barcelona, La Liga’da üst üste 2. galibiyetini elde etti. 2 hafta önce Anoeta’da Real Sociedad’ı 4 golle geçe Barcelona, geçtiğimiz hafta sonu ise Camp Nou’da konuk ettiği Valladolid karşısında da 4 gollü bir galibiyet aldı. Valladolid’i 4-0 mağlup eden Xavi’nine kibi, 3 haftada 7 puan topladı ve La Liga’ya iyi bir giriş yaptı. Lewandowski, 3 maçta attığı 4 golle Barcelona’nın dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Bu hafta Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla’ya konuk olacak Barcelona, maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Sevilla – Barcelona Maç Bilgileri

Sevilla – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Marcao ve Jesus Corona’nın sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Karim Rekik, Nemanja Gudelj, Marcos Acuna, Thomas Delaney, Joan Jordan, Lucas Ocampos, Erik Lamela, Jesus Corona, Youssef En Nesyri

Barcelona’nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Jules Kounde, Andreas Christensen, Jordi Alba, Frankie De Jong, Franck Kessie, Pedri, Ferran Torres, Raphinha, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Barcelona, maçın favorisi. Sevilla’ya nazaran sezona çok daha iyi başladılar. Geçen hafta Valladolid’i 4 golle geçtiler. Sevilla deplasmanında da kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.60

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, rahat kazandı. Sevilla’yı deplasmanda 3-0 ile geçen Xavi’nin ekibi, üst üste 3. Galibiyetini elde etti.