LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Atletico Madrid İddaa Tahmini 03.09.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Atletico Madrid deplasmanda, Real Sociedad’ın konuğu olacak. Mücadelenin saat 19.30’da başlayacağını ve S SPORT kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Real Sociedad ve Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Real Sociedad kazanır 2.88, beraberlik 3.25, Atletico Madrid kazanır ise 2.58 olarak açıklanmış.

Real Sociedad Deplasmanda Kazandı

Real Sociedad, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Elche deplasmanında 1-0 kazandılar ve 3 puanı kaptılar. La Liga’da bu sezon 2. galibiyetini elde eden Bask ekibinde golcü Alexander Isak takımdan ayrıldı. 70 Milyon Euro karşılığında Newcastle United’a transfer oldu. Isak’ın yerine Umar Sadıq’ın transfer edilmesi gündemde. Ligde tek yenilgisini Anoeta’da Barcelona’ya karşı alan Real Sociedad, bu hafta da zorlu bir rakibi konuk edecek. Atletico Madrid maçı öncesinde Real Sociedad’da Mikel Oyarzabal ve Diego Rico sakat olan isimler.

Mestalla’da Kazanmayı Başardılar

Atletico Madrid, 2 hafta önce beklenmedik bir mağlubiyet yaşamıştı. Wanda Metropolitano’da konuk ettikleri Villarreal’e 2-0 kaybeden Atletico Madrid, sezonun ilk yenilgisini yaşadı. Geçen hafta ise Mestalla’da Valencia’yı tek golle geçen Diego Simeone’nin ekibi, moral buldu. La Liga’da 2. galibiyetini alan Atletico Madrid, bu hafta yine deplasmanda oynayacak. Anoeta’da konuk olacakları Real Sociedad karşısında onları zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Atletico Madrid’de Stefan Savic sakat. Nahuel Molina’nın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Real Sociedad – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Real Sociedad – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Mikel Oyarzabal ve Diego Rico sakat olan isimler. Atletico Madrid’de Stefan Savic sakat. Nahuel Molina’nın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, Ander Barrenetxea, Mikel Merino, Takefuso Kubo, Alexander Isak

Atletico Madrid'in 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Renan Lodi, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Real Sociedad, bu sezon oynadığı tüm maçlarda gol buldu. Atletico Madrid’de geçen hafta kazandı ve moral buldu. Anoeta’da karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.74

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Anoeta’da Real Sociedad ile 1-1 berabere kaldılar.