Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan İnter İddaa Tahmini 03.09.2022

3 Eylül Cumartesi akşamı, Milan ile İnter kozlarını paylaşacak. İtalya Serie A Ligi’nde sahne alacak olan Milano derbisi, Türkiye saati ile 19:00’da S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. Maça Giuseppe Meazza Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Milan galibiyetine 2.75, beraberliğe 3.40, İnter galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.82, 2.5 Alt 1.99 oran kazandırıyor.

Son Şampiyon Milan Namağlup

Stefano Pioli ve öğrencilerinde hafta içi mesaisi 1 puanla sona erdi. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu, 4 haftalık fikstürden 8 puan toplamayı başardı. Ev sahibi namağlup yoluna devam etmeyi başarırken, geçtiğimiz hafta Sassuolo deplasmanında sergilenen futbol kafalarda soru işareti yarattı. Milano derbisi öncesi yeni sezonda ilk kez bu kadar etkisiz bir oyun izledik. Pozisyon üretmekte zorlanan Milan, ilk yarıda yaşadığı penaltı tehlikesinden ise kaleci Mike Maignan’ın bireysel performansıyla kurtuldu. İç sahada konuk ettiği Udinese ve Bologna karşısında farklı galibiyetlere imza atan ev sahibi, deplasmanda ise Atalanta ve Sassuolo ile berabere kaldı. Son şampiyon yeni sezona iyi sayılabilecek bir başlangıç yaptı. İç saha etkisiyle dikkat çeken Milan, namağlup performansını İnter galibiyetiyle taçlandırmak istiyor.

İnter Derbi Mağlubiyetini Unutturdu

İtalya Serie A Ligi’nin 4. haftasında İnter aldığı farklı galibiyetle güven tazeledi. Simone Inzaghi ve öğrencileri, yeni sezonu üst üste aldığı Lecce ve Spezia galibiyetlerinin ardından Lazio deplasmanına konuk oldu ve yeni sezonun ilk mağlubiyetini derbide 3-1’lik skorla aldı. Lazio derbisine kadar çıktığı 2 maçta 5 gol atıp, kalesinde sadece 1 gole izin veren İnter, sezonun en ağır darbesini aldı. Geçtiğimiz hafta Cremonese’yi sahasında konuk eden konuk ekip, Milano derbisi öncesinde Correa, Barella ve Martinez’in golleriyle 3-1’lik galibiyete uzandı. Gollerine devam eden konuk ekip, 4 haftalık fikstürün sadece 1’inde kalesini gole kapatabildi. Yeni sezonda savunmada daha zayıf Lazbir görüntü sergileyen İnter, Lazio derbisinde aldığı mağlubiyetin etkilerini Milano derbisinde 3 puanla telafi etmek istiyor.

Milan – İnter Maç Bilgileri

Milan – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Zlatan Ibrahimovic ve Rade Krunic sakat. İnter cephesinde ise Henrikh Mkhitaryan ve Romelu Lukaku’nun sakatlığı bulunuyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Pierre Kalulu, Davide Calabria, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Ante Rebic, Rafael Leao, Junior Messias.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Joaquin Correa.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde Milano derbisi sahne alırken, iki takımda dev maça formda ve moralli çıkıyor. Kısa sürede şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alan tarafalar, 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.46

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Son şampiyon Milano derbisinden zaferle çıktı. Milan karşılaşmadan 3 puanı 3 golle alırken, İnter deplasmanda 2 golle mağlup oldu. Ligin iki iddialı takımı beklediğimiz gibi mücadelede karşılıklı gollere imzasını attı.