İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 04.09.2022

4 Eylül Pazar günü için İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Augsburg – Hertha Berlin: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.68 (intobet) ; beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 4 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Augsburg ile Hertha Berlin karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga sahnesinde yeni sezonun ilk 4 haftası geride kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Augsburg yoluna 3 puanla devam ediyor. Geçen sezonu küme düşme tehlikesiyle geçiren ev sahibi, yeni sezonda teknik adam değişikliğine gitti ve göreve Enrico Maassn’ı getirdi. 6 transferle kadrosunu güçlendirmeye çalışan Augsburg cephesinde son transfer Fenerbahçe formasıyla tanıdığımız Merghim Berisha oldu. 4 haftalık fikstürde sadece Bayer Leverkusen’i deplasmanda 2-1 mağlup edebilen ev sahibi, Freiburg, Mainz 05 ve Hoffenheim karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. Augsburg 4 maç sonunda sadece 3 gol atabilirken, kalesinde ise tam 8 gole engel olamadı. Berisha tranferiyle gol sorununu çözmek isteyen Augsburg, 4 maçlık performans grafiğiyle güven vermekten çok uzakta. Almanya Bundesliga serüvenine Play Out Turu’nda aldığı galibiyetle en az 1 sezon daha devam etmeyi başaran Hertha Berlin, geçen sezon zor günler geçirmiş ve 3 teknik adam değişikliğine rağmen düşme tehlikesinden kurtulamamıştı. Yeni sezonda bir kez daha teknik adam değişikliğine giden konuk ekip, göreve Sandro Schwarz’ı getirdi. 8 transferle kadrosunu güçlendirmeye çalışan Hertha Berlin, Bundesliga sahnesinde 4. hafta sona ererken, aldığı 1-0’lık Dortmnd mağlubiyetiyle birlikte zayıf halkalardan birisi haline geldi. 4 maçın tamamında puan kaybeden Hertha Berlin, Hertha Berlin, Union Berlin, Mönchengladbach ve Dortmund karşısında mağlubiyetten kurtulamazken, 2. hafta Frankfurt ile 1-1 berabere kaldı. 1 puanla düşme hattının içerisinde yer alan konuk ekip, en yakın rakiplerinden Augsburg karşısında yeni sezonun ilk galibiyetini hedefliyor. Yeni sezonda zor günler geçiren Augsburg ve Hertha Berlin, bu hafta kazanarak kötü gidişata son vermek istiyor. İki takımda kendisi gibi formsuz rakibi karşısında 3 puanı hedefliyor. Mücadelede tarafların karşılıklı gollerle galibiyet hedefinde olacağını düşünüyorum.

Mönchengladbach – Mainz 05: MS 1, 1.98 (iddaa) – 2.21 (intobet) ; Almanya Bundesliga’da 5. haftanın son maçı 4 Eylül Pazar akşamı, Mönchengladbach ile Mainz 05 arasında sahne alacak. Türkiye saati ile 18:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Almanya Bundesliga’nın en zorlu deplasmanına çıkan Mönchengladbach, Allianz Arena’da son 10 yılın şampiyonu ve yeni sezonda ilk 4 haftanın lideri Bayern Münih’e geçit vermedi. Ezeli rakibi karşısına namağlup bir performans grafiğiyle çıkan Daniel Farke’nin öğrencileri, Yann Sommer’in kurtarışlarıyla damga vurduğu karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle döndü ve namağlup performansını sürdürdü. Yeni hocasıyla yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Gladbach, iç sahada 2’de 2 yapmayı başarırken, deplasmanda ise 1’er puana razı geldi. Evinde Hoffenheim ve Hertha Berlin’i mağlup etmeyi başaran Mönchengladbach, deplasmanda ise Schalke 04 ve Bayern Münih ile berabere kaldı. Marcus Thuram 4 maçta attığı 3 golle takımın gol yükünü sırtlandı. Farke’nin öğrencileri şu ana kadar çıktığı tüm maçlarda skor üretmeyi başardı. Bo Svensonn ve öğrencilerinde dış saha etkisi devam ederken, iç sahada puan kayıplarına çare bulunamadı. Mainz 05 yeni sezonda ilk 4 haftadan 7 puan toplamayı başarırken, sezonun ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta aldı. İlk 2 deplasman maçında Bochum ve Augsburg’u mağlup eden konuk ekip, iç sahada ise Union Berlin ile golsüz berabere kaldıktan sonra, Bayer Leverkusen’e 3-0 kaybetti. İç sahada skor dahi üretmeyi başaramayan Mainz 05, deplasmanda ise 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Sezonun ilk mağlubiyeti konuk ekipte moralleri bozsa da deplasman performansı yüzleri güldürüyor. Mainz 05 cephesinde bu sezon Karim Onisiwo etkisini izliyor. Golcü isim 4 maçta atılan 4 golünü 3’üne imzasını attı ve gol krallığı yarışına dahil oldu. Yeni sezona yaptığı iyi başlangıcı Bayern Münih deplasmanında 1 puanla sürdüren Mönchengladbach, Bundesliga’nı en formda takımlarından biri olmaya devam ediyor. Ev sahibi 4 maçlık performansının ardından Mainz 05 karşısında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Cremonese – Sassuolo: MS 2, 2.03 (iddaa) – 2.30 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi sahnesinde 5. hafta heyecanı 4 Eylül Pazar günü devam ederken, günün ilk maçında Cremonese ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 13:30. Cremonese, İtalya Serie A Ligi’nde ilk haftaların zayıf halkalarından biri. Ev sahibi 4 haftalık fikstürden galibiyet dahi çıkarmayı başaramadı ve son sırayı Monza’yla birlikte paylaşmak zorunda kaldı. Kalesinde tam 9 gol gören Massimiliano Alvini’nin öğrencileri, rakip filelere ise sadece 4 gol gönderdi. Lige yükselmesiyle birlikte 18 transfere imza atan ve göreve Alvini’yi getiren ev sahibinde değişiklikler Serie A Ligi sahnesi için henüz yeterli olmadı. Sırasıyla Fiorentina, Roma, Torino ve İnter’e kaybeden Cremonese, hem savunma zafiyetleri hem de hücum hattındaki etkisiz performansıyla güven vermekten çok uzakta. Kısa sürede küme düşme adayları arasına giren ev sahibi, 4 haftalık mağlubiyet serisiyle çıkacağı Sassuolo karşısında, iç saha avantajlıyla sezonun ilk galibiyetini almak istiyor. İtalya Serie A Ligi sahnesinde 4. hafta geride kalırken, konuk ekip Sassuolo yoluna 5 puanla devam ediyor. Alessio Dionisi’nin öğrencileri 1 mağlubiyet, 1 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. Son 3 haftayı mağlubiyet almadan tamamlamayı başaran konuk ekip, Lecce galibiyetinin ardından Spezia ve Milan ile berabere kaldı. Sassuolo takımını yeni sezonda mağlup edebilen tek takım ise ilk hafta Juventus oldu. Deplasmanda alınan 3-0’lık mağlubiyet konuk ekipte şok etkisi yaratırken, son 3 haftada toparlanmayı başardılar. Geçtiğimiz hafta son şampiyon Milan’a iç sahada geçit vermeyen ve haftayı 0-0’lık beraberlikle noktalayan konuk ekip, son 3 haftadaki performansıyla ligin dişli takımlarından birisi olduğunu bizlere gösterdi. Sassuolo cephesinde hedef bu hafta lige iyi başlamayan Cremonese karşısında 3 puan. İtalya Serie A Ligi’dne yükselen performans grafiğiyle dikkat çeken Sassuolo, Cremonese deplasmanında hata yapmayacak ve 3 maçlık yenilmezlik serisini galibiyetle taçlandıracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.02

intobet Bahis Oranı: 8.53