İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 04.09.2022

4 Eylül Pazar günü İtalya Serie A Ligi sahnesinde 5. hafta mücadeleleri oynanırken, 3 güvendiğimiz mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Udinese – Roma: MS 2, 1.73 (iddaa) – 1.92 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde yoluna namağlup devam eden Roma, 4 Eylül Pazar akşamı Udinese deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Yeni transfer Beto’nun golü Udinese takımına İtalya Serie A Ligi’nin 4. haftasında galibiyeti getirdi. Sahasında Fiorentina’yı konuk eden Andrea Sottil’in öğrencileri, erken bulduğu golün ardından rakibine gol şansı tanımadı ve karşılaşmadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Sezona Milan mağlubiyeti ve Salernitana beraberlikleriyle başlayan ev sahibi, son 2 haftada Monza ve Fiorentina’yı mağlup etmeyi başardı ve yükselişe geçti. 180 dakikadır kalesinde gole geçit vermeyen Udinese cephesinde, yeni transfer Beto 2 haftadır alınan galibiyetlerde skor katkısı vermeyi başarıyor. Hem savunmasını hem de hücum hattını güçlendiren ev sahibi, yeni sezonda sadece Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan’a kaybetti. Roma’dan harika transferler. Yeni sezon öncesi Zeki Çelik, Dybala, Nemanja Matić, Georginio Wijnaldum ve Mile Silvar’ı renklerine bağlayan konuk ekip, transfer döneminin son günlerinde ise Bellotti ve Mady Camara’yı renklerine bağladı. Şampiyonluk yarışında güçlü bir kadro kurmayı başaran konuk ekip, transfer dönemindeki etkisini ilk 4 haftada sahaya taşıdı ve 10 puanla zirvenin önemli adayları arasında yer aldı. Salernitana, Cremonese ve Monza karşısında 3’er puan alan Jose Mourinho’nun öğrencileri, tek beraberliğini ise Juventus deplasmanında aldı. Derbide kaybetmeyen, geri kalan 3 haftada ise kalesini gole kapatarak kazanan konuk ekip, güçlenen hücum hattının yanı sıra, yeni sezonda iyi savunma performansıyla dikkat çekiyor. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona transferleriyle damga vuran Roma, ilk 4 haftada sergilediği namağlup performansını Udinese deplasmanında galibiyetle taçlandıracaktır.

Hellas Verona – Sampdoria: KGVAR, 1.57 (iddaa) – 1.75 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nin 5. hafta fikstüründe yer alan, Hellas Verona ile Sampdoria’nın 3 puan mücadelesi, 4 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da start alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona Gabriele Cioffi yönetiminde hazırlanan Hellas Verona, tam 19 transferle kadrosunu yeniledi. Yeni bir kadro be yeni bir teknik adamla sezonu açan ev sahibi, ilk 4 haftanın tamamında puan kaybetti. İç sahada Napoli ve Atalanta mağlubiyetlerinden kurtulamayan Hellas Verona, deplasmanda ise Bologna ve Empoli ile berabere kaldı. Kalesinde gördüğü 7 gole karşılık, rakip filelere sadece 4 gol göndermeyi başarabildiler. Sezona kötü başlayan ve adaptasyon sorunu çeken ev sahibinde göze çarpan en büyük eksiklik oyuncuların beraber oynama alışkanlığından yoksun olması. Toparlanması için zamana ihtiyacı olan Hellas Verona, kendisi gibi sezona etkisiz başlayan Sampdoria karşısında galibiyet arayacak. Sampdoria cephesinde puan kayıpları can sıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Lazio’yu konuk eden Marco Giampaolo’nun öğrencileri, 1-0 geriden gelerek 90 dakikayı 1-1’lik beraberlikle tamamlarken, galibiyet hasreti 4 haftaya çıktı. Yeni sezona kötü bir başlangıç yapan konuk ekip, ilk hafta aldığı 2-0’lık Atalanta mağlubiyetinin ardından Juventus ile 0-0 berabere kalarak toparlanma sinyalleri vermesine karşın, konuk olduğu Salernitana deplasmanından 4-0’lık ağır bir yenilgiyle dönmüştü. Lazio karşısında da tekrar sergilediği futbolla toparlanma sinyalleri veren konuk ekip, yeniden bir hata daha yapmak istemiyor. 4 haftadır galibiyete hasret kalan Sampdoria, kendisi gibi 4 maçta puan kaybeden Hellas Verona karşısına çıkacak. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, henüz galibiyetle tanışmayı başaramayan Hellas Verona ve Sampdoria’nın, karşılıklı gollerle haftayı tamamlayacağını düşünüyorum.

Spezia – Bologna: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.66 (intobet) ; S Sport Plus ekranlarından 4 Eylül Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 5. hafta mücadelesinde, Spezia ile Bologna karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’dne 4. hafta geride kalırken, ev sahibi Spezia attığı 3 golle 4 puan topladı. Sezon açılışını iç sahada Empoli’ye karşı 1-0’lık galibiyetle yapan Thiago Motta’nın öğrencileri, son 3 haftadan ise sadece 1 puan çıkarabildi. Juventus ve İnter karşısında farklı mağlubiyetlerden kurtulamayan Spezia, sahasında konuk ettiği Sassuolo ile 2-2 berabere kaldı. Ev sahibi henüz taraftarı önünde mağlup olmadı. İç sahadan 4 puan toplayan ekip, deplasmanda ise üst üste mağlubiyetler aldı. İç saha etkisini Bologna karşısında sürdürmek isteyen Spezia, geçtiğimiz hafta Juventus karşısında aldığı 2-0’lık mağlubiyeti unutturmak istiyor. Transfer döneminde 3 golcü, 3 savunmacıyla kadrosunu güçlendiren ev sahibi, Bologna karşısına galibiyet parolasıyla çıkacak. Geçtiğimiz hafta iç sahada Salernitana’yı konuk eden Bologna, galibiyeti yediği son dakika golüyle kaçırdı. Mihajlovic ve öğrencileri golsüz geçen ilk yarının ardından, ikinci yarının hemen başında Marko Arnautovic’in penaltı golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, savunmanın bitime saniyeler kala yaptığı hata kalelerinde beraberlik golünü görmelerine sebep oldu. İlk 4 haftadan 2 mağlubiyet, 2 beraberlik alan konuk ekip, deplasmanda çıktığı 2 maçı kaybederken, taraftarı önünde ise 1’er puana razı geldi. 4 haftada 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Bolgona cephesince, Arnautovic’in dışında skor üretmeyi başaran olmadı. Kısa sürede düşme tehlikesi yaşayan Bologna, Spezia deplasmanında kötü gidişata dur demek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde sezona kötü başlayan Spezia ve Bologna, puan kayıplarına son vermek istiyor. Galibiyet hedefindeki iki denk takımın, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.07

intobet Bahis Oranı: 5.57