İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 04.09.2022

Fransa Ligue 1’de 6. hafta heyecanı başladı. Mücadeleler 4 Eylül Pazar günü sahne almaya devam ederken, 3 güvendiğimiz mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Nice – Monaco: İY 0, 1.96 (iddaa) – 2.30 (Hovarda) ; İki ezeli rakip Nice ile Monaco, Fransa Ligue 1’in 6. haftasında kozlarını paylaşacak. 4 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de yeni sezona yeni teknik adamı Lucien Favre yönetiminde hazırlanan Nice, birbirinden önemli 12 ismi kadrosuna kattı ve sezon öncesi Ligue 1 için iddialı bir kadro kurdu. Ev sahibinde yeni sezon üst üste puan kayıplarıyla başlarken, Nice ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta aldı. İlk 2 hafta Toulouse ve Strasbourg karşısında 1’er puana razı gelen ev sahibi, sonraki 2 haftada ise Clermont ve Marilya’ya kaybetmişti. 2 maçta da gol bulamayan Nice, hem gol hem de galibiyet hasretine geçtiğimiz hafta Lille deplasmanında son verdi. 1-0 geriden gelerek 2-1 kazanan Nice, yeni sezonda ilk lig galibiyetini aldı. Bu hafta Monaco karşısına moralli çıkacak olan Favre ve öğrencileri, galibiyetlerine iç sahada devam etmek istiyor. Fransa Ligue 1’de yeni sezon açılışını galibiyetle yapan Monaco, üst üste puan kayıpları yaşamaya başladı. Hafta içi mesaisinde Troyes’e evinde 4-2 kaybeden Monaco, 1-0 öne geçtiği maçtan aldığı ağır mağlubiyetle sarsıldı. İlk hafta Strasbourg’u mağlup eden konuk ekip, son 4 haftadan ise 2 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Lens ve Troyes karşısında mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan konuk ekip, Rennes ve PSG karşısında ise 1-1’er puanla yetindi. Kalesinde tam 10 gole engel olamayan Monaco, rakip filelere ise sadece 6 gol bulabildi. Tüm rakipleri karşısında skor üretmeyi başaran konuk ekip, kalesini ise gole kapatamadı. Savunma zafiyetleri Monaco cephesinde galibiyet yolunda en büyük engel. Zor günler geçiren Philippe Clement’in öğrencileri, ezeli rakibi Nice karşısında toparlanmak istiyor. İki ezeli rakip Nice ve Monaco, Fransa Ligue 1’de yeni sezon heyecanı başlarken, ilk haftalarda zor günler geçiriyor. Kaybetmek istemeyen iki takımında devre arasına beraberlikle gireceğini düşünüyorum.

Ajaccio – Lorient: MS 2, 2.63 (iddaa) – 2.98 (Hovarda) ; beIN CONNECT ekranlarından 4 Eylül Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Ajaccio evinde Lorient’i konuk edecek. Mücadeleye François-Coty Stadı ev sahipliği yapıyor. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Ajaccio, ilk 5 hafta sona erdiğinde en alt sıradan kurtulamadı. 5 maçtan 1 puan çıkarabilen ev sahibi, yeni sezona Lyon mağlubiyeti ve Lens beraberliğiyle merhaba derken, son 3 haftada Rennes, Lille ve Montpellier’e kaybetti. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Montpellier deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönerek üst üste 3. yenilgisini alan Olivier Pantaloni’nin öğrencileri, 90 dakika boyunca karşılaşmada hiçbir varlık gösteremedi. Kalesinde tam 9 gole engel olamayan Ajaccio, rakip filelere ise sadece 3 gol gönderebildi. En alt sıraya kadar gerileyen Ajaccio, Fransa Ligue 1 sahnesinde güven vermeyi başaramadı. Igoboras Moffi’nin birbirinden güzel golleri Lens deplasmanında Lorient’i mağlubiyetten kurtaramadı. Konuk ekip yeni sezonun ilk mağlubiyetini deplasmanda 5-2’lik skorla aldı. Karşılaşmanın ilk 28 dakikasında 2-0 geriye düşen Lorient, üst üste gollerle beraberliği yakalamayı başarsa da ikinci yarıda Lens golcülerine direnemedi. Yeni sezonda göreve Regis Le Bris’i getiren konuk ekip, ilk 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplamayı başarmıştı. Lens maçına kadar sadece Toulouse deplasmanında 2-2’lik beraberlikle puan kaybeden Lorient, Rennes ve Clermont karşısında ise galip gelmeyi başarmıştı. Tüm rakiplerine karşı skor üretmeyi başaran Lorient, son maçta aldığı mağlubiyete rağmen, yeni sezonda iyi bir mücadele sergiliyor. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Lorient, sezonun ilk mağlubiyetini aldıktan sonra Ajaccio deplasmanına çıkacak. Konuk ekip ligin zayıf halkası karşısında galibiyetlerine geri dönecektir.

Brest – Strasbourg: KGVAR, 1.51 (iddaa) – 1.70 (Hovarda) ; 4 Eylül Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Brest ile Strasbourg kozlarını paylaşacak. Mücadele beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de ilk 5 haftadan sadece 4 puan çıkarabilen ve son 2 haftayı üst üste mağlubiyetlerle geçiren Brest, düşme hattına kadar geriledi. Ev sahibi 5 maçta tam 15 gol yerken, ligin en zayıf savunma performansını sergiledi. İlk hafta alınan Lens mağlubiyetinin ardından, Marsilya beraberliği ve Angers galibiyetiyle yükselişe geçen Brest, son 2 haftada Montpellier ve Rennes’e kaybetti. 7-0’lık Montpellier hezimetinin ardından Rennes deplasmanına konuk olan Michel Der Zakarian’ın öğrencileri, karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. 5 maçın 4’ünde skor üretmeyi başarsa da, ev sahibi savunmada yaptığı önemli hatalarla zor günler geçirmeye devam ediyor. Strasbourg yeni sezonda henüz maç kazanamadı ve ilk 5 haftanın zayıf halkaları arasında yer aldı. Julien Stephane ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Nantes karşısında 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramazken, 1-1’lik beraberlikle galibiyet hasretini 5 haftaya çıkardı. Bitime 5 dakika kala beraberlik golünün yiyen ekip, 57 dakika boyunca koruduğu üstünlüğünü bir anlık hatayla kaybetti. 5 maçtan 3 beraberlikle 3 puan toplayabilen Strasbourg, mağlubiyetlerini Monaco ve Auxerre karşısında alırken, Nice, Reims ve Nantes karşısında 1’er puana razı geldi. 5 maçın 4’ünde skor üretmeyi başaran konuk ekip, bu hafta en yakın rakiplerinden Brest karşısında yeni sezonun ilk galibiyetini almak istiyor. Fransa Ligue 1’de ilk 5 haftanın zayıf halkaları arasında yer alan Brest ve Strasbourg, 5 maçtır kalesini gole kapatmak zorlanıyor. Savunma zafiyetleriyle dikkat çeken iki takımın, fırsatları gole çevireceğini ve 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 7.78

Hovarda Bahis Oranı: 11.65