UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Slavia Prag İddaa Tahmini 08.09.2022

UEFA Konferans Ligi G Grubu ilk maçında temsilcimiz Sivasspor evinde, Slavia Prag ile karşı karşıya gelecek. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşma EXXEN platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Sivasspor ve Slavia Prag arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Sivasspor kazanır 3.50, beraberlik 3.50, Slavia Prag kazanır ise 2.05 olarak açıklanmış. 

Sivasspor’un İşi Zor

Sivasspor’un Avrupa macerası Avrupa Ligi play off turu ile başlamıştı. İsveç’in Malmö takımı ile eşleşen Sivasspor, ilk maçı deplasmanda 3-1 kaybetti. Rövanş maçında ise 2-0 mağlup oldular ve Avrupa Ligi’ne veda ettiler. Yoluna Konferans Ligi’nde devam edecek olan Sivasspor, grupta Ballkani, Slavia Prag ve CFR Cluj ile eşleşti. Grubun ilk maçında ise Slavia Prag’ı konuk edecekler. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri Süper Lig’de de sezona çok kötü başladı ve ilk 6 haftada galibiyet alamadı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Fatih Karagümrük ile golsüz berabere kaldılar. Maç öncesinde Sivasspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Slavia Prag Favori Taraf

Slavia Prag, bana göre grubun en güçlü takımı. UEFA Konferans Ligi’ne 2. eleme turundan katılan Çekya ekibi, 2. eleme turunda St. Joseph, 3. eleme turunda Panathinaikos, play off turunda ise Rakov’u elemeyi başardı. Çekya Ligi’nde de son haftaların formda takımlarından biri olan Slavia Prag, 16 puan ile lider konumda yer alıyor. Son dönemde Avrupa maçlarına alışık bir takım olan Slavia Prag, geçen sezon temsilcimiz Fenerbahçe ile de karşılaşmış ve Fenerbahçe’yi iki maçta da mağlup ederek turu geçmişti. Sivasspor karşısında da maçın favorisi olarak gösterilen Slavia Prag’da David Hovorka’nın sakatlığı bulunuyor.

Sivasspor – Slavia Prag Maç Bilgileri

Sivasspor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Slavia Prag’da David Hovorka’nın sakatlığı bulunuyor.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Uğur Çiftçi, Kerem Atakan, Fredrik Ulvestad, Isaac Cofie, Max Gradel, Hakan Arslan, Mustapha Yatabare

Slavia Prag'ın ilk 11’i Belli mi?

Slavia Prag’ın muhtemel kadrosu:

İddaa Tahmini

Sivasspor’da moraller bozuk. Süper Lig’de ilk 5 haftada galibiyet alamadılar. Geçen sezona nazaran güç kaybetetikleri de çok açık. Avrupa Ligi’nde Malmö’ye elenerek Konferans Ligi’nde gruplara kaldılar. Slavia Prag, maçın favorisi. Çekya’nın güçlü takımlarından biriler. Sivasspor deplasmanında kazanırlar ve UEFA Konferans Ligi’ne 3 puan ile başlarlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.86

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, Konferans Ligi’ne 1 puan ile başladı. İç sahada konuk ettikleri Slavia Prag karşısında geriye düştüler ama pes etmediler. Sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar.