Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Wolfsburg Bahis Tahmini 10.09.2022

beIN CONNECT ekranlarından 10 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Eintracht Frankfurt ve Wolfsburg karşı karşıya gelecek.

Betroad, Eintracht Frankfurt galibiyetine 2.02, beraberliğe 3.75, Wolfsburg galibiyetine ise 3.59 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.58, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Eintracht Frankfurt Evinde Kaybetti

Son Avrupa şampiyonu Eintracht Frankfurt, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde açılışı mağlubiyetle yaptı. Oliver Glasner ve öğrencileri sahasında konuk ettiği Sporting’e 3-0 kaybederken, yapabileceği en kötü başlangıçlardan birini yaptı. Ev sahibi bildiğimiz gibi Almanya Bundesliga’da da sezona kötü başlamış ve UEFA Süper Kupa finalinde aldığı 2-0’lık Real Madrid mağlubiyetinin ardından, Almanya Bundesliga’da 3 haftadan 1 puan çıkarabilmişti. Bayern Münih karşısında alınan 6-1’lik hezimetin ardından, Hertha Berlin ve Köln ile berabere kaldılar. Son 2 haftada Werder Bremen ve Leipzig’i mağlup eden Frankfurt, lige mağlubiyetle dönüyor.

Wolfsburg Galibiyete Hasret

Geçtiğimiz hafta sahasında Köln’ü konuk eden Wolfsburg, karşılaşmadan 4-2’lik mağlubiyetle ayrıldı ve Almanya Bundesliga’da galibiyet hasreti 5 haftaya yükseldi. İlk 5 haftadan 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alan konuk ekip, son 2 haftada önce Leipzig ardından Köln’e kaybetti. Kötü geçen sezonun ardından Niko Kovac ile yeni bir maceraya başlayan Wolfsburg cephesinde, kötü gidişat tam gaz devam etti ve yeni teknik adamında tahtı sallanmaya başladı. Henüz galibiyeti bulunmayan konuk ekip, ligin en zayıf halkaları arasında yer alıyor. Wolfsburg 5 hafta sonunda tam 10 gol yerken, rakip filelere sadece 4 gol atabildi. Hem savunma hem de hücum hattı toparlanmak için güven vermeyi başaramadı.

Frankfurt – Wolfsburg Maç Bilgileri

Eintracht Frankfurt – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt cephesinde Almamy Toure, Aurelio Buta, Jerome Onguene, Sebastian Rode ve Christopher Lenz’in sakatlıkları devam ediyor. Wolfsburg takımında ise Jonas Wind, Patrick Wimmer ve Yannick Gerhardt’ın sakatlıkları bulunuyor.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Luca Pellegrini, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Makoto Hasebe, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Mickey van de Ven, Maxence Lacroix, Paulo Otavio, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Lukas Nmecha.

İddaa Tahmini

Yeni sezonda savunma performansıyla güven vermeyi başaramayan Frankfurt ile Wolfsburg karşı karşıya geliyor. İki takımın mücadelesinde karşılıklı goller atılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolfsburg deplasmanda tek golle kazandı. Skoru Maxence Lacroix belirlerken, Frankfurt yorgun döndüğü Bundesliga’da mağlup oldu.