Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hertha Berlin Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 10.09.2022

10 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga‘nın 6. hafta mücadelesinde, Hertha Berlin ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4.

Betroad, Hertha Berlin galibiyetine 2.31, beraberliğe 3.72, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 1.97 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.54, 2.5 Alt 2.56 oran kazandırıyor.

Hertha Berlin’de Kabus Bitti

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Hertha Berlin, yeni sezonun ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta konuk olduğu Augsburg deplasmanından aldı. İlk 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen ev sahibinde, geçen sezondan başlayan düşüş devam etti. Göreve Sandro Schwarz’ı getiren ve önemli transfer hamlelerine imza atan Hertha Berlin, ilk 4 haftada Union Berlin, Gladbach ve Dortmund’a kaybederken, iç sahada Frankfurt ile 1-1 berabere kalmıştı. Geçtiğimiz hafta bu sezonki en iyi sınavını veren ev sahibi, Augsburg deplasmanında Lukebakio ve Richter’in golleriyle kazandı. İlk yarısı golsüz beraberlikle geçilen maçın ikinci yarısında iyi bir mücadele sergileyen Hertha Berlin, galibiyetlerine iç sahada Bayer Leverkusen’e karşı devam etmek istiyor.

Bayer Leverkusen Toparlanmak İstiyor

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nun ilk haftasında Club Brugge deplasmanına konuk olan Bayer Leverkusen, devler sahnesinde açılışı 1-0’lık mağlubiyetle yaptı. Almanya Bundesliga’da 5 maçtan 3 puan çıkarabilen konuk ekip, iki kulvarda birden kabus gibi bir başlangıç yaptı. 4 maçtan mağlup ayrılan Bayer Leverkusen, sadece Mainz 05 deplasmanından galibiyetle dönmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta sahasında Freiburg’a sahasında 3-2 kaybeden konuk ekipte düşüş devam ediyor. İki kulvarda birden çıktığı 6 maçta 7 gol atabilen Bayer Leverkusen, kalesinde ise 10 gole engel olamadı. Gerardo Seoane ve öğrencileri, Şampiyonlar Ligi dönüşü Bundesliga’da kötü gidişata son vermek istiyor.

Hertha Berlin – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Hertha Berlin – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hertha Berlin’de Kelian Nsona’nın sakatlığı devam ediyor. Leverkusen takımında bu hafta Andrei Lunev, Amine Adli ve Karim Bellarabi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Oliver Christensen, Oliver Kempf, Filip Uremovic**, Jonjoe Kenny, Maximilian Mittelstadt, Dodi Lukebakio, Lucas Tousart, Suat Serdar, Ivan Sunjic, Chidera Ejuke, Wilfried Kanga.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Edmond Fayçal Tapsoba, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Charles Aranguiz, Jeremie Frimpong, Robert Andrich, Adam Hlozek, Moussa Diaby, Sardar Azmoun, Patrik Schick.

İddaa Tahmini

İki kulvarda birden zor günler geçiren Bayer Leverkusen, kabusa Hertha Berlin deplasmanında son verecek ve Şampiyonlar Ligi dönüşünde haftayı galibiyetle kapatacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gollük mücadelede, iki takımda skor katkısı vermeyi başardı. Hertha Berlin ve Bayer Leverkusen 2’şer gol bulduğu mücadelede beraberliğe razı geldi. Kazananları tebrik ederiz.