LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Valencia İddaa Tahmini 10.09.2022

İspanya La Liga’da Cumartesi günü 4 maç var. Günün ilk maçında, Rayo Vallecano ile Mallorca karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Rayo Vallecano ve Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Rayo Vallecano kazanır 2.55, beraberlik 3.30, Valencia kazanır ise 2.90 olarak açıklanmış.

Rayo Vallecano’dan Üst Üste Mağlubiyetler

Rayo Vallecano, son haftalarda La Liga’da üst üste 2 mağlubiyet yaşadı. 2 hafta önce Vallecas’da konuk ettikleri Mallorca’ya 2-0 kaybettiler. Geçtiğimiz hafta ise El Sadar’da Osasuna karşısında ise 2-1 mağlup olan Rayo Vallecano, bu sezon La Liga’da 4 puan toplayabildi. İlk hafta Camp Nou’da Barcelona ile golsüz berabere kalan Andoni Iraola Saganar’nın öğrencileri, 2. hafta ise Espanyol deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile dönmüştü. Bu hafta ise Vallecas’da Valencia’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Andres Martin’in sakatlıklığı devam ediyor.

Valencia’dan 5 Gollü Galibiyet

Valencia, geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Mestalla’da konuk ettikleri Getafe’yi 5-1 mağlup etmeyi başardılar. Gattuso’nun ekibi, maçın başından sonuna dek oyuna hükmetti ve haklı bir galibiyet aldı. Zaten ilk 20 dakikada 3-0’ı bularak fişi erken çektiler. La Liga’da 5 hafta geride kaldı ve Valencia’nın 2 galibiyeti bulunuyor. Ligin ilk haftasında Girona’yı tek golle mağlup eden Valencia, sezona 3 puan ile başlamıştı. Getafe galibiyeti ile moral bulan Valencia, bu hafta Rayo Vallecano deplasmanında da puan alabilecek güçte. Maç öncesinde Valencia’da Ilaix Moriba’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Rayo Vallecano – Valencia Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Andres Martin’in sakatlıklığı devam ediyor. Valencia’da Ilaix Moriba’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Yacine Qasmi  

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Jaume Domenech, Thierry Correia, Mouchtar Diakhaby, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Helder Costa, Hugo Duro, Edinson Cavani

İddaa Tahmini

Valencia, geçen hafta 5 gollü bir galibiyet aldı. Getafe’yi 5-1 mağlup ettiler. Rayo Vallecano ise El Sadar’da Osasuna’ya 2-1 kaybetti. La Liga’da 4 maçın 3’ünde puan kaybı yaşadılar. Valencia moralli. Vallecas’da Rayo Vallecano’dan puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.34

Betroad Oranı: 02 (ç), Oran 1.53

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia, önemli fırsatlar buldu ama değerlendiremedi. Bulduğu şansları cömertçe harcayan Valencia, Vallecas’da 2-1 mağlup oldu.